Ljungbyhed

Björkebygget 4071

Arkitektritat med sjöutsikt!

BUDGIVNING PÅGÅR

Arkitektritat med sjöutsikt!

Mycket exklusiv och väl omhändertagen nyligen byggd villa (2014) belägen på attraktivt lantligt läge! Villan, i nyskick erbjuder en optimal planlösning med generösa sällskapsytor, walk-in-closet, badrum, kök, matrumsdel, vardagsrum med ryggåstak, sovloft, entré med tvättavdelning m.m. Dessutom med vattenburen golvvärme i hela huset!
Välskött exteriör med stor trädgård och generös altan i optimalt solläge, vänd mot sjön! Separat extrabyggnad med sängplats. Carport med förråd!

Drönarfilm: https://vimeo.com/610363964/ad3b949f31

Varmt välkommen på visning!

Anmäl ert intresse redan idag!
Lämna era uppgifter genom att boka dig på visning på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare per telefon eller mejl.

Bra att tänka på:
- Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att:
1. Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga mig, så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig med ett bra erbjudande.
2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

Visa mer
inspected villa

Den här bostaden är besiktigad och försäkrad med SMH Trygg Bostad
Läs mer

SNABBFAKTA

  • eller högstbjudande: 2 895 000 kr
  • Antal rum: 3 rum
  • Boarea: 108 kvm
  • Byggnadsår: 2014
  • Område: Ljungbyhed, Klippan
  • Besiktigad: Ja
Högsta BUD

2 600 000 kr

På webbplatsen redovisas normalt alla inkomna bud. Undantagsvis kan det förekomma att säljaren beslutar att ett visst bud inte ska redovisas på webbplatsen. Du kan alltid vända dig till mäklaren för att få information om samtliga bud. Samtliga bud noteras också i den budgivningslista som mäklaren enligt lag ska upprätta och överlämna till köpare och säljare.

Visa mer

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Joakim Pulkkinen

Reg. fastighetsmäklare / franchisetagare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Björkebygget 4071

Exteriört

Exteriört en underbar trädgård med inspirerande omgivningar, vackert beläget intill sjön med gäststuga och carport med vedförråd.
Dessutom med grillplats vid sjön. Lugnt och fridfullt!

Visa mer

Hall

Välkomnande hall med plats för avhängning. Tvättavdelning med tvättmaskin, vattenfilter samt varmvattenberedare. Klinkerbeklätt golv.

Visa mer

Kök

Välplanerat och tilltalande kök med goda arbetsytor, härligt ljusinsläpp, ljuvlig utsikt och smarta förvaringslösningar. Generös köksö samt utgång till tilltalande uteplats.

Visa mer

Matrum

Öppen planlösning mot kök och vardagsrum. Socialt så det förslår. Contura braskamin. Check på den!

Visa mer

Vardagsrum

Rymligt vardagsrum med fint ljusinsläpp. Lättmöblerade ytor med plats för soffgrupp och tv-möbel. Genomgående vackert trägolv av Douglasgran (300 mm breda och ca 40 mm tjocka)

Visa mer

Sovrum

Sovrum på loftvåning. Gott om utrymme för dubbelsäng, sängbord och förvaringsmöbler.

Visa mer

Badrum

Lyxigt badrum i naturfärger med både badkar och dusch. Vägghängd toalettstol och handfat. I direkt anslutning till walk in closet.

Visa mer

Gästhus

Perfekt med extra sovplatser! Eller varför inte nyttja som kontor? Isolerat och uppvärmt för ökad komfort.

Visa mer

Förråd

Isolerat förråd med bra förvarings- och arbetsmöjligheter.

Visa mer

Fastigheten

Visa mer

Planritning

Visa mer

Carport

Visa mer

Planskisser

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.