Lönbladsgatan 3 B Kristianstad - Östermalm
Kristianstad - Östermalm

Lönbladsgatan 3 B

VÄLDISPONERAD 3:A MED FUNGERANDE ELDSTAD!

Såld

VÄLDISPONERAD 3:A MED FUNGERANDE ELDSTAD!

Nu finns möjlighet att förvärva ett väldisponerad boende i HSB Brf Göta på Östermalm. Här erbjuds fina karaktärsdrag såsom speglade dörrar, måttbeställda elementskydd, ljuvligt listverk, originalparkettgolv, en generös takhöjd samt stora fönster som skänker lägenheten både ljus och rymd. Rymligt vardagsrum med fungerande eldstad och utgång till balkong i söderläge. Renoverat kök i modernt utförande med gott om smart förvaring och generösa arbetsytor. Två härliga sovrum samt ett stambytt, helkaklat badrum med tvättmaskin. Lägenheten är försedd med säkerhetsdörr. Till lägenheten hör två förråd. Föreningen är välskött med låg belåning. Trivsamt läge på attraktiva Östermalm med kollektivtrafik, puls och service runt husknuten. Kristianstad centrum, C4-shopping, Hammarsjön och friluftsområdet Björket finns på bekvämt promenadavstånd.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och med förfrågan om annan visningstid än den som är angiven.

Visa mer
Slutpris

1 730 000 kr

Ansvarig mäklare

Charlotte Platoff

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.