Såld villa på Lökarödsvägen 550-80 i Degeberga
Degeberga

Lökarödsvägen 550-80

Två renoverade hus med vasstak och golvärme!

Såld

Två renoverade hus med vasstak och golvärme!

Rofyllt och stilsäkert med Lantlig charm!

Välkomna till ett fantastiskt boende på rofyllt och lantligt läge i Lökaröd. Här bor man i en välskött, renoverad och gedigen bostad med anor från 1939. Bostaden i två plan har genomgående hög standard och är försedd med tidlösa, slittåliga material som åldras vackert, väldisponerade kvadratmeter, mycket ljusinsläpp och bekväma attribut såsom golvväre och stort kök. De övre planet erbjuder fantastiska förutsättningar för barnfamiljen eller för det par som söker ett hem att trivas i under många år framöver. Dessutom med ytterligare ett hus på tomten, fullt isolerat, med kök, sovrum och badrum. Kan det bli bättre? Tomten är underbar, indelad i små rum och ljuvliga uteplatser. En tomt som både är grönskande och lättskött, med ytor för både lek och vila. Här blommar bla. blåsippor, liljekonvaj, magnolia,, blåregn, bambu, jasmin, lavendel och den ovanliga dassarosen som endast finns i detta område.

Entréplan rymmer ett arbetsvänligt, fullutrustat och fräscht kök med tidlös inredning även ett generöst vardagsrum med eldstad, ett badrum med dusch, tvättstuga i källaren. Genomgående för hela huset är de vackert slipade och genomarbetade plankgolven. För den som önskar går det göra entrén mot framsidan till sovrum med egen ingång.
Ovanvåningen rymmer två sovrum, inredda med samma gedigna och tilltalande materialval som entréplan. I den klinkersatta källaren finner du tvättmaskin och torktumlare samt gott och plats för tvätt och annan förvaring.

På fastigheten finns även ett cykelförråd och ett isolerat förråd med möjligheter till alternativt nyttjande för den som önskar bedriva verksamhet eller enbart för hobbystunder. Överlag har Lökarödsvägen gott om utrymme för förvaring och oändliga möjligheter.
Som nuvarande ägare själv uttrycker det: " Det här är ett hem med många favoritplatser"
Och som utomstående är man benägen att hålla med. Hemmet känns både socialt och hemtrevligt och är belägen på attraktivt läge intill det bästa Skåne har att erbjuda- karakteristisk natur, hav och vandringsleder , endast en kort bilfärd från centralorten. Perfekt för den som ställer höga krav på sin boendemiljö! Varmt välkommen på visning!
Svårt att vänta till visning? Länk till inspelad visning ligger under rubriken "Om bostaden".

Anmäl ert intresse redan idag!
Lämna era uppgifter genom att enkelt göra en intresseanmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare per telefon eller mejl.

Bra att tänka på:
- Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att:
1. Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga mig, så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig med ett bra erbjudande.
2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

Visa mer
Slutpris

3 300 000 kr

Ansvarig mäklare
Har du frågor om den här bostaden? Kontakta oss på 46708384196 kristianstad@smh.se

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.