Såld villa på Grönegatan 8 i Lövestad
Lövestad

Grönegatan 8

Socialt och rymligt på ett plan!

Såld

Socialt och rymligt på ett plan!

Välkommen till detta välplanerade och trevligt belägna 1-planshus på lättskött och solig tomt. Genomgående renoverat med schyssta och återkommande materialval. Klinkerbelagd härlig hall med goda avhängningsmöjligheter och förgreningar ut till samtliga av villans rum. Kök i vitt och svart utförande med snygg granitskiva, klassiskt vitt kakel och matchande rostfria vitvaror. Öppen planlösning mot matrum och vardagsrum och ett fantastiskt genomgående ljusinsläpp via stort fönsterparti! Två sovrum i i bra storlek med plats för garderobslösning, säng samt sängbord. Renoverat badrum med dusch!
Ett boende perfekt för familjen som söker yteffektivitet och bekvämlighet på lugn och barnvänlig gata!

Anmäl ert intresse redan idag!
Lämna era uppgifter genom att enkelt göra en intresseanmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare per telefon eller mejl.

Bra att tänka på:
- Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att:
1. Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga mig, så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig med ett bra erbjudande.
2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

Visa mer
Slutpris

1 960 000 kr

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.