Såld lägenhet på Åhuskärrvägen 41 i Yngsjö
Yngsjö

Åhuskärrvägen 41

Mindre hästgård med fem boxar, padok och bra betesmark!

Såld

Mindre hästgård med fem boxar, padok och bra betesmark!

Välkommen till ett av Åhuskärrs bästa lägen, fritt och fridfullt med mark som uppgår till nästan 3 ha, underbara sollägen och vidunderlig utsikt. Perfekt fastighet för den med önskan om djurhållning eller annan platskrävande hobby. Fastigheten har stor potential även om renovering-och moderniseringsbehov föreligger.
Här bor man i en välplanerad bostad om cirka 96 kvm, disponerad över två plan. Sammanlagt 3 st sovrum, fräscht kök med matplats, rymligt matrum, vardagsrum och badrum med dusch och badkar. Genomgående mycket ljusinsläpp, delvis renoverat och på sina ställen bevarade tidstypiska detaljer.
Exteriört väntar en trädgård för allas önskemål, trädgårdstomt, garage, uterum, pool och stall med fem boxar och paddock. En fastighet med många möjligheter helt enkelt!

I Åhuskärr bor man i navet mellan tre centralorter, Åhus, Degeberga och Brösarp. Förskola och skolgång upp till årskurs 6 finns i grannbyn Yngsjö. Åhuskärr stoltserar med trevlig sammanhållning, lantliga omgivningar och med cykelavstånd till Hanöbuktens bländande sandstränder.
Pendlarvänligt bil-läge på så sätt att man är snabbt ute på väg 118 som leder både mot Lund/Malmö samt mot Kristianstad.

Driftkostnaden är per år El 36000kr, Sophämtning 3200kr, Försäkring 4500kr, VA 1600kr.

Bra att tänka på:
- Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att:
1. Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga mig, så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig med ett bra erbjudande.
2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

Visa mer
Slutpris

1 450 000 kr

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.