Såld villa på Nyckelpigevägen 7 i Åhus - Täppet
Åhus - Täppet

Nyckelpigevägen 7

FAMILJEDRÖMMEN PÅ TÄPPET!

Såld

FAMILJEDRÖMMEN PÅ TÄPPET!

Välkomna till ett idealiskt boende på underbara Täppet i Åhus. Här bor man i en välskött och gedigen familjevilla från 1974 med hög byggkvalitet och låg energiförbrukning. Villan i två plan har genomgående hög standard och är försedd med tidlösa, slittåliga material som åldras vackert, väldisponerade kvadratmeter, mycket ljusinsläpp och bekväma attribut. De sex rummen (kan göras om till fler rum) erbjuder fantastiska förutsättningar för barnfamiljen eller för det par som söker ett hem att trivas i under många år framöver. Tomten är till stora delar insynsskyddad och uppvuxen. En tomt som både är grönskande och lättskött, med ytor för både lek och vila.

Entréplan rymmer utöver ett riktigt fräscht kök, även en öppen planlösning mot matplats. Härtill kommer ett generöst vardagsrum med ett vidsträckt fönsterparti med utgång till uteplats i söderläge! Vilken kombo! Här ryms även master bedroom med ensuite, arbetsrummet/kontoret, tvättstugan och förrådet!
Ett allrum med högt i tak och synlig bjälkar (genomgående) inleder ovanvåningen och fortsätter med två stycken mycket generösa sovrum (kan delas av för att skapa fler) Från allrummet nås en möblerbar balkong. På ovanvåningen finns också utrymme för att inreda ytterligare ett badrum (förberett).

På fastigheten finns även ett garage och en carport. Överlag har Nyckelpigevägen 7 gott om utrymme för förvaring och oändliga möjligheter, dels genom alternativa planlösningar men även genom förvaring ovan ett av sovrummen på ovanvåningen samt i villans garage.
Som nuvarande ägare själv uttrycker det: " Det här är ett hem med många favoritplatser"
Och som utomstående är man benägen att hålla med. Villan känns både social och hemtrevlig och är belägen på attraktivt läge intill det bästa Åhus har att erbjuda! Perfekt för den som ställer höga krav på sin boendemiljö!

Villan är förbesiktigad och säljaren ämnar teckna en dolda fel försäkring.

Varmt välkommen på visning!

Anmäl ert intresse redan idag!
Lämna era uppgifter genom att enkelt göra en intresseanmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare per telefon eller mejl.

Bra att tänka på:
- Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att:
1. Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga mig, så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig med ett bra erbjudande.
2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

Visa mer
Slutpris

4 700 000 kr

Ansvarig mäklare

Charlotte Platoff

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.