Såld villa på Albovägen 26 i Brösarp
Brösarp

Albovägen 26

LUMMIG GRÖNSKA VID PORTEN TILL ÖSTERLEN!

Såld

LUMMIG GRÖNSKA VID PORTEN TILL ÖSTERLEN!

Söker du boende på Österlen? Oavsett om du söker fritidsboende eller permanentboende välkomnar vi dig till Albovägen 26. Mitt i Paradiset Skåne på ett pittoreskt och naturnära läge njuter du här av ett charmigt ställe med fina attribut. Dessutom med ett porlande vattendrag genom tomten och Brösarps anrika Gästgivargård som närmsta granne. På gång- och cykelavstånd nås även Brösarps backar, Haväng och Talldungens välrenommerade gårdshotell och mycket mer.
Detta är en mycket spännande fastighet vars resa ännu bara är påbörjad.

Interiört väntar en trevlig planlösning med rustika material och en varm atmosfär. Vad sägs om friliggande takbjälkar, äldre dörrar och beslag samt en imponerande takrymd i allrummet?
Med flertalet potentiella sovrum, två toaletter, ett badrum, bibliotek, vardagsrum i öppen anslutning till renoverat kök och groventré/potentiell tvättstuga är detta villan för umgänge med familj och vänner men också med en rumsindelning som möjliggör avskildhet.

Exteriört är detta en delvis insynsskyddad, lummig och uppvuxen tomt. Huset har en träfasad med stomme av korsvirke. Trädgården bjuder in till att slå sig ner på olika ställen och sollägen. Här är det enkelt att leva!

Sammanfattningsvis är detta en riktig pärla. Varmt välkommen att bekanta dig närmre.

Visa mer
Slutpris

2 050 000 kr

Ansvarig mäklare

Charlotte Platoff

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.