Såld villa på Gruskullevägen 7 i Degeberga
Degeberga

Gruskullevägen 7

SÅ CENTRALT- TILL ALLT- SÅ BRA!

Såld

SÅ CENTRALT- TILL ALLT- SÅ BRA!

- Barnvänligt läge- Välplanerat - fantastiskt uterum– Trivsamt

Varmt välkommen till denna väldisponerade villa på familjevänligt hörnläge, i mysigt kvarter nära områdets lekplats och intill gång- och cykelväg. Dessutom i perfekt solläge. Här bor man på väldisponerade kvadratmeter med en trivsam planlösning. Planlösningen är genomtänkt med sociala ytor, kök, helkaklat badrum, tvättstuga, sovrum och ett fantastiskt uterum på entréplan. Överallt ett tilltalande ljusinsläpp och en supermysig känsla! Ovanvåningen inleds med en klassiskt allrum vilket skapar en samhörighet med entréplan och fortsätter med tre stycken sovrum, generösa i sin storlek. Fiber finns!

Villan är förbesiktigad och säljaren ämnar teckna en dolda fel försäkring!

Varmt välkomna på visning!

Ps. Glöm inte att följa oss på instagram: smhkristianstad för uppdateringar om aktuell förmedling och andra.

Anmäl ert intresse redan idag!
Lämna era uppgifter genom att enkelt göra en intresseanmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare per telefon eller mejl.

Bra att tänka på:
- Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att:
1. Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga mig, så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig med ett bra erbjudande.
2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

Visa mer
Slutpris

2 095 000 kr

Ansvarig mäklare

Charlotte Platoff

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Exteriört

Hall

Kök

Vardagsrum

Uterum

Uteplats

Badrum

Tvättstuga

Allrum

Sovrum 1

Sovrum 3

Sovrum 2

Sovrum 4

Toalett

Planritningar

Övriga bilder

Fastighetskarta

Planlösning