Glansabovägen 17C Åhus
Åhus

Glansabovägen 17C

Arkitektritat exklusivt boende på eftertraktad adress med imponerande terrass!

Såld

Arkitektritat exklusivt boende på eftertraktad adress med imponerande terrass!

Ett unikt tillfälle att förvärva ett av Åhus absolut bästa lägen!

Villan, som uppfördes 2012 erbjuder ett högklassiskt boende med en modern planlösning bestående av öppna ytor, glaspartier, trivsam golvvärme, och genomgående smakfulla materialval.

Från jacuzzin på den ovanligt generösa terrassen, som löper runt huset framsida och gavlar, njuter man av den underbara utsikten mot havshorisonten genom tallarna och det intilliggande naturreservatet.

Huvudbyggnaden erbjuder härliga sällskapsutrymmen, ett exklusivt kök, tre potentiella sovrum, ett helkaklat badrum, ett helkaklat relaxrum med badkar och dusch, tvättstuga samt ett vindsloft.

På fastigheten finns även en stor vidbyggd carport och en isolerad förrådsbyggnad som med enkelhet kan omvandlas till boende. Rådande detaljplan bifaller även uppförande av en komplementbyggnad med byggnadsarea på 40 kvm samt en attefallsbyggnad.

Tomten är omväxlande platt och kuperad med något för alls smak och är belägen som ett av de sista huset på lugn återvändsgata.

Sammanfattningsvis, ett unikt havsnära boende i den karakteristiska tallskogen.

Varmt välkomna!

Anmäl ert intresse redan idag!
Lämna era uppgifter genom att enkelt göra en intresseanmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare per telefon eller mejl.

Bra att tänka på:
- Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att:
1. Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga mig, så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig med ett bra erbjudande.
2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

Visa mer
Slutpris

7 995 000 kr

Ansvarig mäklare

Charlotte Platoff

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Sandra Berntsson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.