Ryetvägen 10 Huaröd
Huaröd

Ryetvägen 10

NATURSKÖNT PERMANENT/FRITIDSBOENDE I HUARÖD!

Såld

NATURSKÖNT PERMANENT/FRITIDSBOENDE I HUARÖD!

Välkommen till ett av Huaröds bästa lägen, fritt och fridfullt på en stor tomt om 5266 kvm med underbara sollägen och vidunderlig utsikt.
Här bor man i en välplanerad villa om cirka 110 kvm, disponerad över två plan samt med källare. Sammanlagt tre sovrum, ljust och fräscht kök med matplats, rymligt matrum, vardagsrum och badrum med dusch. Genomgående mycket ljusinsläpp, fint bevarade brädgolv, vackra fönsterkarmar och övriga tidstypiska detaljer. Generös källare med stora möjligheter.
Exteriört väntar en trädgård för allas önskemål, delvis trädgårdstomt, delvis skogsparti. En stor tomt med många möjligheter helt enkelt.

I Huaröd bor man nära förskola, skola, affär, idrottsplats och mycket mer. Huaröd stoltserar även med Åbjär, ett naturreservat med stora natur- och rekreationsvärden.
Pendlarvänligt bil-läge mot Lund/Malmö samt mot Kristianstad.

Välkomna!

Anmäl ert intresse redan idag!
Lämna era uppgifter genom att enkelt göra en intresseanmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare per telefon eller mejl.

Bra att tänka på:
- Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att:
1. Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga mig, så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig med ett bra erbjudande.
2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

Visa mer
Slutpris

1 530 000 kr

Ansvarig mäklare

Charlotte Platoff

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Sandra Berntsson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.