Osbyholm Hagadalsvägen 18 Osbyholm
Osbyholm

Osbyholm Hagadalsvägen 18

FAMILJEVILLA I TRIVSAMT PENDLARVÄNLIGT OMRÅDE!

Såld

FAMILJEVILLA I TRIVSAMT PENDLARVÄNLIGT OMRÅDE!

Välkommen till en mycket trivsam, välskött och väldisponerad 1,5-plansvilla med delvis källare på strålande läge mitt i pittoreska Osbyholm. Attraktiv och väl skyddad tomt i bästa solläge med fri utsikt mot öppna fält Tomten har en generös uppfart, ett friliggande och väl tilltaget garage med bra porthöjd samt uterum.
Genomgående trevliga materialval. Socialt och praktiskt kök, rymligt vardagsrum i vinkel, allrum, tre stycken sovrum och ett nyligen renoverat badrum. Källare med tvättstuga, förvaringsutrymmen och pannrum.
Vacker familjeträdgård med något för allas önskemål.
Lummigt kvarter med närhet till såväl Hörby centrum som till natursköna omgivningar. Dessutom med snabb påfart till E22:an vilket gör detta till en pendlarvänlig dröm, både med kollektivtrafik och för den bilburne. .

Kort och gott - en mycket trivsam familjevilla!

Välkomna!

Anmäl ert intresse redan idag!
Lämna era uppgifter genom att enkelt göra en intresseanmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare per telefon eller mejl.

Bra att tänka på:
- Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att:
1. Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga mig, så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig med ett bra erbjudande.
2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

Visa mer
Slutpris

2 520 000 kr

Ansvarig mäklare

Charlotte Platoff

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Sandra Berntsson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.