Degeberga

Söndreklacksvägen 8

50-tals dröm till salu!

SÅLD

50-tals dröm till salu!

I hjärtat av gemytliga Degeberga, på stor och härlig tomt, finner vi denna välhållna och trivsamma 50-tals villa!
Här erbjuds nu möjligheten för en ny familj att bosätta sig. I en villa som angränsar både till ett underbart naturreservat men också till centralortens puls, liv och rörelse!

Den totala boytan är 106 + 106 kvm, fördelat på två halvplan samt källare och har skötts omsorgsfullt av tidigare ägare. Här saknas då inte 50-tals-charm samtidigt som bostaden väl möter samtida förväntningar på ett hem. Interiört finns det gott om inslag att förälska sig i. Den spännande planlösningen, de vackra golven, de tidstypiska eldstäderna, vitrindörrarna och de platsbyggda förvaringslösningarna. Dessutom såväl rymd som ett väldigt tillfredställande ljusinsläpp.

Visionen om en välskött, unik, tilltalande och grön boendemiljö lever den här villan upp till med sin högt belägna uteplats, grönskande trädgård och med närhet till både natur och porlande vattendrag.

Villan är förbesiktigad och säljaren ämnar teckna en dolda fel försäkring.

Välkomna!

Anmäl ert intresse redan idag!
Lämna era uppgifter genom att enkelt göra en intresseanmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare per telefon eller mejl.

Bra att tänka på:
- Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att:
1. Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga mig, så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig med ett bra erbjudande.
2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

Visa mer
Slutpris

2 300 000 kr

Ansvarig mäklare

Charlotte Platoff

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Sandra Berntsson

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.