Vanåsvägen 21 Knislinge - Väster
Knislinge - Väster

Vanåsvägen 21

V Ä L K O M M E N H E M!

Såld

V Ä L K O M M E N H E M!

På barnvänliga och omtyckta Vanåsvägen 21 ligger denna välplanerade Fogelforsvilla om 102 +102 kvm! Här bor man i ett familjevänligt och lugnt område på bekvämt promenadavstånd till natursköna områden. Lättskött trädgårdstomt, härliga uteplatser, generös uppfart och vidbyggt garage!
Invändigt väntar en optimal planlösning med generösa ytor disponerade över två plan med tre till fyra sovrum, vardagsrum med fint ljusinsläpp, praktiskt och klassiskt kök, badrum, toalett, allrum, hobbyrum och mängder med förvaringsutrymmen. En villa med potential!

På väl utbyggda gång- och cykelvägar nås centrala Knislinge. Här finner man en samhällskärna med både livsmedelsbutik, vårdcentral, apotek, optiker, frisör och tandläkare.

Välkomna!

Anmäl ert intresse redan idag!
Lämna era uppgifter genom att enkelt göra en intresseanmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare per telefon eller mejl.

Bra att tänka på:
- Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att:
1. Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga mig, så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig med ett bra erbjudande.
2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

Visa mer
Slutpris

1 000 000 kr

Ansvarig mäklare

Charlotte Platoff

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Sandra Berntsson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.