Ulfstands väg 30 Bäckaskog
Bäckaskog

Ulfstands väg 30

Välkommen till en barnvänlig och trivsam villa på attraktiv adress i Bäckaskog!

Såld

Välkommen till en barnvänlig och trivsam villa på attraktiv adress i Bäckaskog!

På barnvänliga och omtyckta Ulfstands väg 30 ligger denna välplanerade och trivsamma Fogelforsvilla om 124 + 121 kvm! Här bor man i ett familjevänligt och lugnt område på bekvämt promenadavstånd till natursköna områden. Lättskött och blomstrande trädgårdstomt, härliga uteplatser, generös uppfart och vidbyggt garage!
Invändigt väntar en optimal planlösning med generösa ytor disponerade över två plan med tre till fyra sovrum, vardagsrum med fantastiskt ljusinsläpp, allrum med kamin, praktiskt och tilltalande klassiskt kök i vitt utförande, badrum, tre toaletter, duschrum med bastu, hobbyrum och mängder med förvaringsutrymmen.
Nära Bäckaskog hittas Fjälkinge backe, ett naturreservat med stora natur- och rekreationsvärden samt både Oppmana- och Ivösjöns ljuvliga badplatser. Även Bäckaskogs slott är ett populärt turistmål med fantastiska övernattningsmöjligheter, mat, evenemang och vandringsleder!
Med närhet till kollektivtrafik och med snabb påfart till väg E22.

Villan är förbesiktigad och säljaren ämnar teckna en dolda fel försäkring.

Välkomna!

Anmäl ert intresse redan idag!
Lämna era uppgifter genom att enkelt göra en intresseanmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare per telefon eller mejl.

Bra att tänka på:
- Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att:
1. Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga mig, så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig med ett bra erbjudande.
2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

Visa mer
Slutpris

2 230 000 kr

Ansvarig mäklare

Charlotte Platoff

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Sandra Berntsson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.