Åsumlundsvägen 21 Kristianstad - Hedentorp
Kristianstad - Hedentorp

Åsumlundsvägen 21

Enplansvilla på citynära läge!

Såld

Enplansvilla på citynära läge!

Välkommen till denna välplanerade enplansvilla med ett stilrent och tilltalande uttryck. Här bor ni på ca 130 väldisponerade kvadratmeter med tillhörande generöst uterum, uppvärmd pool och jacuzzi. Bostaden är ljus och har en genomgående hög trivselfaktor. En välskött interiör, tillsammans med ett väldisponerat boende levererar en hemtrevlig känsla. Det fullutrustade och renoverade arbetsköket ligger i öppen planlösning mot det trevliga matrummet/vardagsrummet och bjuder in till socialt umgänge. Dessutom flertalet bra sovrum, ett trevligt badrum, en renoverad tvättstuga, ytterligare gästrum/sovrum, förrådsutrymmen och en välkomnande hall. Underbar utemiljö med stor härlig trädgård, generöst kiselbehandlat trädäck, växthus och som sagt både jacuzzi och pool med eget uppvärmningssystem. Uppfart med plats för många parkerande bilar.

Bra pendlarvänligt läge med närhet till Kristianstads myllrande stadsliv.

Villan är förbesiktad och säljaren ämnar teckna en dolda fel försäkring.

Varmt välkommen på visning!

Anmäl ert intresse redan idag!
Lämna era uppgifter genom att enkelt göra en intresseanmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare per telefon eller mejl.

Bra att tänka på:
- Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att:
1. Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga mig, så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig med ett bra erbjudande.
2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

Visa mer
Slutpris

3 100 000 kr

Ansvarig mäklare

Charlotte Platoff

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.