Talgoxevägen 2 i Åhus - Täppet
Åhus - Täppet

Talgoxevägen 2 i

100 kvm radhus på bra läge i Åhus

Såld

100 kvm radhus på bra läge i Åhus

Välkommen till detta välplanerade radhus med ett stilrent, skandinaviskt uttryck. Här bor ni på ca 100 väldisponerade kvadratmeter i en bostadsrättsförening, bildad så sent som 2015. Bostaden är mycket ljus tack vare stora fönsterpartier mot baksida, har genomgående ekparkettgolv, ljusa materialval och hög trivselfaktor. En välskött interiör, tillsammans med en känsla av rymd och öppenhet levererar en hemtrevlig känsla. Det fullutrustade köket från Ballingslöv ligger i öppen planlösning mot det trevliga matrummet och vardagsrummet och bjuder in till socialt umgänge. Dessutom erbjuds två bra sovrum (ett med separat klädrum), ett stort badrum med tvättmaskin och torktumlare, en gästtoalett och en inbjudande hall. Exteriört väntar en lättskött radhustomt med med isolerat förråd, robotgräsklippare, generöst trädäck, helautomatisk markis samt en stenlagd uppfart med plats för två bilar.

Täppet är ett populärt område i Åhus. De som bor här uppskattar området tack vare dess varierande arkitektur, närheten till Hanöbuktens vita sandstränder, härliga strövområden och dess lugna puls. Dessutom med gångavstånd in till centrum där ett härligt utbud av caféer, restauranger, butiker och livsmedelsbutiker väntar. Kollektivt reser man med buss och inom en kilometer nås flertalet hållplatser.
Med bil är man snabbt ute på Täppetleden och 118.

Kontakta mig gärna om du har några frågor eller är intresserade av bostaden. Vi ses!

Visa mer
Slutpris

2 900 000 kr

Ansvarig mäklare

Charlotte Platoff

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Sandra Berntsson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.