Hjärtebackes väg 24 Kristianstad - Näsby
Kristianstad - Näsby

Hjärtebackes väg 24

Såld

I hjärtat av Näsbys gemytliga villakvarter ligger denna välskötta villa. Här bor man med en flexibel planlösning på ett och ett halvt plan plus källare och totalt 200 kvm. Planlösningen är genomtänkt med trivsamma sällskapsutrymmen på entréplan som samsas med kök med matplats och en toalett. En trappa upp finns två sovrum och badrum. Källarvåningen är inredd med allrum, två sovrum samt tvättstuga och toalett. Det finns alltså toalett på samtliga våningsplan.

Villan är varsamt renoverad och dessutom tillbyggd med ett fantastiskt uterum med isolerad, gjuten platta. Ett perfekt rum att leva och umgås i. Här ryms hela släkten och alla vännerna. På vardera sida om uterummet finns altan och en trappa ner i trädgården en stenlagd uteplats. Det är med andra ord omöjligt för solen att gömma sig. Vill man trots det söka skugga finns mysiga platser att göra det på. Varför inte slå sig ner vid den mysiga väggen av murgröna? Eller krypa upp i en gunga i trädet.....
Förråd finns både intill entrén samt i förrådsbyggnaden i nedre delen av trädgården. Stor, stenlagd uppfart med plats för två parkerade bilar. En snygg, stenlagd gång leder dig mellan uppfart och entré. Stensättningen löper sedan vidare på baksidan av huset och här finns en mysig uteplats i markplan.

Området är trivsamt och omtyckt. Villaföreningen är aktiv och för den som önskar arrangeras gemensamma aktiviteter att deltaga i. Det korta avståndet till Fröknegårdsskolan och Lingenässkolan samt till lekplats, utegym och buss gör detta till ett bekvämt boende. Det byggs badhus/äventyrsbad (klart sep 2022) i området och en kort bit bort vid Näsby Gård finns badplats.
Ett pedantiskt yttre, en välarrangerad trädgård, perfekt för lek och umgänge och en interiör som bjuder in till både familjeliv och fest, det är vad Tofsvipan 10 ger dig. Sammanfattningsvis är detta ett boende för dig som njuter av livet hemma.

Villan är förbesiktigad och säljaren ämnar teckna en dolda fel försäkring! Varmt välkomna att boka visning!

Anmäl ert intresse redan idag!
Lämna era uppgifter genom att enkelt göra en intresseanmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare per telefon eller mejl.

Bra att tänka på:
- Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att:
1. Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga mig, så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig med ett bra erbjudande.
2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

Visa mer
Slutpris

2 850 000 kr

Ansvarig mäklare

Sandra Berntsson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.