Ekdungevägen 1 Degeberga
Degeberga

Ekdungevägen 1

Centralt belägen villa i Degeberga.

Såld

Centralt belägen villa i Degeberga.

I hjärtat av gemytliga Degeberga, på stor och härlig tomt, finner vi denna välhållna och trivsamma 70-tals villa!
Här erbjuds nu möjligheten för en ny familj att bosätta sig. I en villa som angränsar både till Degebergas karakteristiska natur men också till centralortens puls, liv och rörelse!

Den totala boytan är 141 kvm, fördelat på två plan samt och har skötts omsorgsfullt av tidigare ägare. Här saknas då inte charm samtidigt som bostaden väl möter samtida förväntningar på ett hem. Interiört finns det gott om inslag att förälska sig i. Den traditionella planlösningen, den ljuvliga lilla verandan, ett fåtal blyinfattade fönster och det underbara uterummet. Dessutom såväl rymd som ett väldigt tillfredställande ljusinsläpp.
Visionen om en välskött, tilltalande och hemtrevlig boendemiljö lever den här villan upp till med sin tilltalande läge, grönskande trädgård och med närhet till både centrum, natur och porlande vattendrag.

Carport, garage och vackert stenbelagd uppfart med plats för minst två parkerande bilar.

Välkomna!

Anmäl ert intresse redan idag!
Lämna era uppgifter genom att enkelt göra en intresseanmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare per telefon eller mejl.

Bra att tänka på:
- Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att:
1. Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga mig, så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig med ett bra erbjudande.
2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

Visa mer
Slutpris

1 850 000 kr

Ansvarig mäklare

Charlotte Platoff

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.