Gyllingavägen 8 Immeln By
Immeln By

Gyllingavägen 8

Generös, trivsam och välplanerad villa i underbara Immeln!

Såld

Generös, trivsam och välplanerad villa i underbara Immeln!

Välkommen till denna vackert belägna enplansvilla med källare i idylliska Immeln. Här erbjuds en genomtänkt planlösning med kök och vardagsrum i öppen planlösning, renoverat badrum samt fyra sovrum. Stor altan, delvis takad med öppen spis mot trädgårdssida och generös uppfart med garage/verkstad på entrésida. Rejäla rum med stora härliga ljusinsläpp och goda förvaringsmöjligheter. Inredd källare med toalett, sovrum/allrum, hobbyrum och förvaringsutrymmen. Barnvänlig och lättskött tomt med härliga sittplatser, intill grönområden och lekpats. Ja, ett fantastiskt läge i ett mycket trevligt område. I byn, cirka 300 meter bort från bostaden finns en fantastisk badplats och en småbåtshamn med möjlighet till egen båtplats. Här ligger även den trevliga restaurangen "Immeln Bistro".
Immeln som även kallas "Östra Göinges pärla" karraktiseras främst av sjön med sina 100 små öar men även av den nordskånska naturen, en vacker plats för den natur- och friluftsintresserade människan. Här kan man hitta rikligt med svamp, vandra i de milsvida skogarna, ta sig en fisketur, hyra kanot, spela tennis och mycket mer. Immeln anses dessutom vara en levande by med en aktiv byggdeförening. Här arrangeras majbål och musikkonserter mm.
Till Kristianstad och Hässleholm är det endast ca 2 respektive 4 mil. Bussförbindelse finns i riktning mot Kristianstad.
Bra livsmedelsbutiker finns i intilliggande byar, både i Arkelstorp (Ica nära) och i Knislinge (Coop)
Gyllingavägen 8 passar både som permanentboende och fritidshus!
Vi ses på visningen!

Visa mer
Slutpris

1 700 000 kr

Ansvarig mäklare
Charlotte Platoff

Charlotte Platoff

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande
Sandra Berntsson

Sandra Berntsson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.