Karavellvägen 9 Åhus - Vattentornsområdet
Åhus - Vattentornsområdet

Karavellvägen 9

Förverkliga er villadröm i trivsamt kvarter!

Såld

Förverkliga er villadröm i trivsamt kvarter!

Nu kan ni förverkliga er villadröm med ett kvalitetshus från LB-hus på Karavellvägen 9. Byggt 2015 på trevligt belägen tomt med med bla. modernt kvalitetskök från Ballingslöv, vitvaror i rostfritt utförande, induktionshäll, genomgående vattenburen golvvärme, ekparkett, tre stycken sovrum, två badrum varav ett ensuite, klädrum, ett större vardagsrum med kamin samt ett mindre. Generöst uterum om cirka 36 kvadratmeter. Mycket tilltalande exteriör med uppfart i tryckt mönstrad betong, härliga grönytor, plattsättning, altan och garage/förråd om ca 40 kvm. Omgärdat av tilltalande avenbokshäck.
På Karavellvägen 9 bor man praktiskt med närhet till väl utbyggda gång- och cykelvägar, angränsandes till härliga motionsspår och karakteristisk natur. Idrottsplatsen har man runt knuten och till förskola- och skola är det promenadavstånd. Nybyggnadsförsäkring till 2025-12-30.
Varmt välkomna på visning!

Visa mer
Slutpris

4 100 000 kr

Ansvarig mäklare

Charlotte Platoff

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.