Såld villa på Lyckevägen 15 i Knislinge - Väster
Knislinge - Väster

Lyckevägen 15

Välskött och trivsam familjevilla på omtyckt område!

Såld

Välskött och trivsam familjevilla på omtyckt område!

På lugnt och trivsam läge i populärt kvarter finner vi en familjevilla med fina möjligheter. Det här är en generös villa på alla sätt och vis. Rummen är stora och här kan den större familjen enkelt få plats. Villan har en nyligen uppdaterad utemiljö med pool, generöst altandäck och lättskötta ytor. Tanken är att kunna inreda olika miljöer med soldäck, matplats och loungedel. Varför inte komplettera med en pergola? Här vill man gärna spendera sommaren med familj och vänner. Trädgården gränsar till skogsparti vilket ger ett lugnt intryck. Området har väl utbyggda gång- och cykelvägar och här finns både skola och förskola. Taket är nyligen bytt och fönsterna likaså.
Interiört har man uppdaterat kök, badrum och ytskikt. Här finns hela 6 st rum att disponera som sovrum. De är disponerade med två på entréplan, tre på ovanvåningen och ett i källaren. Utmärkt för den större familjen. Därtill har vi kök, matplats, vardagsrum samt förrådsutrymmen. Samvaron på entréplan präglas av öppna ytor och kontakt mellan rummen. Ett ljust golv är genomgående och bildar en enhetlig interiör. Även färgsättningen är ljus och villan har ett fint ljusinflöde från fönsterpartierna mot trädgården. Mycket snyggt!
Entréplan har badrum, ovanvåningen har toalett. På källarplan finns en stor tvättstuga. Praktiskt när man är många i familjen.
Varmt välkommen att bekanta dig med villan på visning. Den är dessutom besiktigad och dokumenterad.

Visa mer
Slutpris

2 245 000 kr

Ansvarig mäklare

Sandra Berntsson

Reg. fastighetsmäklare
Assisterande

Charlotte Platoff

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.