Såld fritidshus på Ljusterö huvuds väg 43 i Ljusterö
Ljusterö

Ljusterö huvuds väg 43

Villa/fritidshus med sjöutsikt och delad strandtomt!

Såld

Villa/fritidshus med sjöutsikt och delad strandtomt!

Välkommen till detta charmiga och välunderhållna hus beläget på en lummig och sluttande trädgårdstomt, som erbjuder en harmonisk och naturnära miljä. Huset har ett idylliskt läge med tillgång till en gemensam strandtomt och brygga, delad med endast två andra fastigheter, vilket skapar en exklusiv och privat miljö. Den generösa tomten är smakfullt anlagd med frodig grönska och blommande rabatter som omger huset. Den sluttande trädgården ger en känsla av avskildhet och erbjuder flera charmiga uteplatser där man kan njuta av soliga dagar och sköna kvällar. Här finns också en vacker altan som är perfekt för utomhusmiddagar och sociala sammankomster.

En av de stora fördelarna med detta boende är tillgången till en gemensam strandtomt och brygga, delad med endast två andra hushåll. Här kan du njuta av bad, fiske och båtliv i en lugn och fridfull miljö. Strandtomten erbjuder också en perfekt plats för sommarens alla aktiviteter, från solbad till picknickar.

Huset är beläget i ett naturskönt område med närhet till vacker skog och sjöar, vilket ger fantastiska möjligheter till friluftsliv och rekreation. Här finns också trevliga promenadstråk och cykelvägar som gör det enkelt att utforska den vackra omgivningen.

Detta är ett unikt tillfälle att förvärva ett drömboende som kombinerar naturskön miljö med bekvämligheter och modern komfort. Välkommen att uppleva detta fantastiska hem på plats!

Välkommen att kontakta mäklaren för information och bokning av allmänna samt privata visningar.

Visa mer
Slutpris

5 250 000 SEK

Ansvarig mäklare

Wiveca Frisell

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Allmänt om bostaden

Altan

Tomten

Sjötomt

Vardagsrum

Kök

Sovrum

Badrum

Brygga

Gäststuga

Flygbilder

Övriga byggnader

Övriga bilder