Såld fritidshus på Tuskövägen 10 i Ljusterö-Arnö
Ljusterö-Arnö

Tuskövägen 10

En trädgårdsdröm i populära Arnö nära bad!

Såld

En trädgårdsdröm i populära Arnö nära bad!

Välkommen till Tuskövägen 10 som nu saluförs till dig som önskar lugn och ro, samtidigt som det är nära till bad, natur och bekvämligheter.

Förutom huvudstugan som idag är på 34 kvm finns även flera byggnader på tomten, som kan användas för olika ändamål. Det finns ett stort garage. Byggnaden som av säljaren refererar till "Gillestugan" är ett gästhus som byggdes 2008 som är ett stort rum med bra med fönster och braskamin. Utöver det finns mindre friggebod samt trädgårdsskjul.

Det som gör denna extra speciell är den uppvuxna trädgårdstomten. Här finns en symbios mellan människa och natur, där växtlighetens skiftande nyanser och dofter skapar en fridfull oas för själen att vila i. Många timmar kan spenderas med att vandra bland blomstrande rabatter och grönskande träd, eller bara sitta under ett skuggande lövverk och låta tankarna vandra fritt.

För den som har en vision om att utveckla denna plats till sitt drömhem finns det också möjligheter. Den rymliga trädgårdstomten erbjuder gott om utrymme för att förverkliga olika idéer, vare sig det handlar om att skapa en trädgård för själen eller att utöka boendeytan. 1995 söktes bygglov för tillbyggnad. Hänvisar till bygglov för vidare tillstånd.

Arnö är en populär och väl ordnad samfällighetsförening med flera badplatser, grönområden och bryggor för båtar i olika storlekar, idag är det kö till båtplats. Arnö ligger centralt på ön och du tar dig ner till torget och färjan på ett par minuter samt till Linanäs åt andra hållet med fina sjökrogar. Dessutom finns det en hel del vacker natur, både på själva Arnö halvön men även vid stora delar av Ljusterö.

Välkommen att boka på allmän visning men även för privata visningar. Kontakta mäklaren på 070-7105252

Visa mer
Slutpris

2 900 000 SEK

Ansvarig mäklare

Wiveca Frisell

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Allmänt om bostaden

Altan

Uteplats

Tomten

Kök

Sovrum

Garage

Gäststuga

Gästhus

Flygbilder

Badrum

Ljusterö

Planlösning