Linanäsvägen 95 Ljusterö-Linanäs
Ljusterö-Linanäs

Linanäsvägen 95

Sekelskifte med magisk sjöutsikt!

Såld

Sekelskifte med magisk sjöutsikt!

Välkommen till detta vackra sekelskifteshus med ett av de bästa lägena i Linanäs. Helt skyddat men även centralt läge med närhet till restaurangerna, badet och fin natur. Sjöutsikten slår det mesta! Huset består av vardagsrum/kök i öppen planlösning, burspråk/bibliotek, helkaklat badrum med dusch och tvättstuga/extra sovplats under trappan på entréplanet och 2 större sovrum och ytterligare ett helkaklat badrum med dusch på övre plan. Runt huset finns flera stora altaner som gör att man har sol hela dagen. På framsidan, mot sjön finns den stora altanen. Härifrån har man 180 graders sjöutsikt med den magiska solnedgången.

Utöver huvudbyggnaden finns förrådsbyggnad och en högt belägen gäststuga/bastu med återigen en fantastisk sjöutsikt. Gäststugan har plats för en bnredare säng (140 cm), här finns el och vatten indraget, stora fönsterpartier som vetter mot vattnet samt bastu och utedusch. Altan med plats för utemöbler.

Byggnaden är besiktigad och dolda fel försäkring kommer tecknas.

Visa mer
Slutpris

9 750 000 kr

Ansvarig mäklare

Wiveca Frisell

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.