Ljusterö-Inneby

Söderskogsvägen 9

Rymlig familjevilla i naturskönt läge!

Till salu

Rymlig familjevilla i naturskönt läge!

Rymlig villa i ett barnvänligt, naturnära läge. Stora skyddade uteplatser, både söder och norr. Plan trädgårdstomt, angränsande till allmänning samt högt läge med utsikt över åkrar. bra parkeringsmöjligheter för flera bilar. Huset är genomgående i bra skick såsom nybyggt kök, nytt duschrum, 5 sovrum samt allrum. Kontakta mäklare för privat visning. Ring 070-7105252

Visa mer
inspected villa

Den här bostaden är besiktigad och försäkrad med SMH Trygg Bostad
Läs mer

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 7 rum
  • Boarea: 141 kvm
  • Byggnadsår: 1989
  • Område: Ljusterö-Inneby, Österåker
  • Besiktigad: Ja
COVID-19
Acceptpris

3 995 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Wiveca Frisell

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Beskrivning

Rymligt och välplanerad familjevilla i bra skick som rymmer både stora familjer samt familjer som har mycket besök. Genomgående god inredningsstandard och mycket smakfulla färgval.

Huset har fiber indraget.

Visa mer

Altan

Nästan runt hela huset finns det altaner. Både i öster. söder och nordväst. Plats finns för både matbord för stora sällskap och soffor för relax.

COVID-19
Visa mer

Altan baksida

Underbar altan som vetter mot gräsmattan på baksidan och vetter mot allmänningen bakom tomten. Här finns plats för både soffgrupp och matgrupp.

Visa mer

Tomten

Blandad skogs/trädgårds/naturtomt angränsande till allmänning på baksidan. Stora ytor för både lek och stoj men även för planteringar. Bla finns ett växthus och pallkragar.

Visa mer

Vardagsrum

Rymligt vardagsrum med stora fönster och utgång till stor uteplats på baksidan. På golvet ligger ett parkett golv i ek och väggarna är målade i ljust grå ton.

Visa mer

Kök

Snyggt och modernt kök som renoverades 2014 med högblanka luckor i grå ton och matchande mosaikkakel ovanför bänkskivan i svart sten. Rikligt med förvaring både i under och överskåp samt högskåp. Anpassat för stora familjer.

Den maskinella utrustningen består av hel kyl och frys i vitt -14, dubbelspis och micro i rostfritt -17, fläkt -21 och diskmaskin -18.

Stor matplats för 6-8 personer

Fuktskydd är installerat under kyl, frys, diskmaskin och i underskåpet.

Visa mer

Badrum

På entréplan finns ett nyrenoverat badrum med snygg våtrumsmatta och matchande våtrumstapet. Separat dusch, wc stol, handfat med komod och spegelskåp samt vattenburen handdukstork. Stort fönster för ljusinsläpp. Golvvärme.

På övre plan finns badrum med badkar, förvaring och handfat. Takfönster för ljusinsläpp. Äldre inredning.

Visa mer

Allrum

På övervåning, mellan sovrummen ligger ett perfekt allrum med plats för soffa och tvbänk.

Visa mer

Hall

Välkomnande hall som ligger centralt i huset och leder till alla rum i huset. Nyligen vitmålad och nylagt golv. Goda avhängningsmöjligheter.

Visa mer

Sovrum

På entréplanet finns 3 sovrum, två mindre rum och ett stort med plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang samt stor garderobsvägg för god förvaring.

Visa mer

Sovrum övre plan

På övre plan finns 2 bra sovrum med snedtak

Visa mer

Tvättrum

Renoverad tvättstuga med groventré. bra arbetsyta och stort fönster för ljusinsläpp. Tvättmaskin och torktumlare. I rummet finns även alla maskiner som hör till vatten och värme.

Visa mer

Övriga byggnader

Isolerad bod finns vid parkeringsplats som lätt kan göras om till gäststuga. På baksidan ligger en bod samt en jordkällare.

Visa mer

Ljusterö

Här på Ljusterö finns det mycket att göra. Natur, bad, promenader, rikt föreningsliv, flera ställen där man kan uppleva djur och ett flertal restauranger.

Visa mer

Teknisk beskrivning

Huset har de senaste åren genomgått en genomgripande renovering. Se bifogat åtgärdsdokument från föregående ägare

Information om grunden. Vattnet som stod i dagen är nu borttaget och Mr flowout är installerat för att leda bort vattnet från stuprännorna som tidigare rann in under grunden. Håligheter har täppts igen med grus enligt rekommendation.

El övre plan är bytt. Jordfelsbrytare finns i tvättstuga.

Visa mer

Planskisser

Omgivning

Allmänt om området

Ljusterö ligger nordost om Stockholm och ca 18 km norr om Åkersberga efter riksväg 276. På ön finns ca 1800 fast boende och sommartid över 30 000. Ön består av flera fina havsvikar, som är bebyggda med fritidshus, som mer och mer höjer sin standard till villanivå. Vid Ljusterö Torg finns god service. Runt kyrkan ligger förskola och grundskola upp till 9:an. Där finns också ett bibliotek och i närhet finns vårdcentralen. Ljusterö har sedan 1700-talet bedrivit jordbruk och fiskerinäring och kvar finns fortfarande några aktiva bönder. Flera gamla hus lever kvar med en aktiv Hembygdsförening.

Linanäs ligger på den södra delen av ön. Här finns flertalet restauranger, sjömack med diversehandel, bad och aktiviteter. Hit går Waxholmsbåtarna som maximerar möjligheterna att ta sig till ön.

För mer info: http://sv.wikipedia.org/wiki/Ljusterö C3%B6

Kommunikation

Till Ljusterö når man både med bil, buss och båt. Från Danderyds Sjukhus T-banestation går framför allt i rusningstid buss 626 till Ljusterö via Åkersberga. I Åkersberga finns även Roslagsbanan som går till Östra Station.

Med färjan som går dygnet runt, kan bilister lätt ta sig fram till sina fastigheter. Föredrar man att från Stockholms Ström/Grandhotell ta Waxholmsbåten Storskär, så är det en trevlig tur med möjlighet till ångbåtsbiff med tillbehör. Taxirörelse har funnits sedan lång tid på ön och givetsvis sjötaxi. Från Östanå och Ljusterö vägskäl på väg 276 går även bussar 621 och 620. Aktuell tidtabell på www.sl.se
Tidabell Ljusterö färjan www.trafikverket.se
Tidtabeller & aktuella bryggor www.waxholmsbolaget.se
Tidtabell Siaröfortet mm www.blidosundsbolaget.se
Avstånd Östanå färjeläge - Åkersberga ca 19 km
Vid färjeläget finns möjlighet att parkera och åka vidare med SL-buss 626.

Närservice

Vid färjeläget har vi första servicestället, en grillkiosk med bensinstation och vårt mäklarkontor. 3 km till på Ljusterövägen kommer vi ner till Ljusterö Torg. Ljusterö Krog, pizzeria, några små butiker samt Tempo som idag innehar både posthantering, tobak, spel och ATG samt apoteksservice. På en uteservering finns Thai-mat och take away. Här finns även Skärgårdskontoret med utställningslokal, frisör, massör, tandvård samt servicecenter med diverse städ och trädgårdshjälp.

Vidare mot Linanäs just förbi brandstationen tar vi vänster på Tranviksvägen där vi passerar byggvaruhuset Optimera och en bit till möter vi Ramsmora varv. Fler varv och marina verkstäder finns på ön. Här hittar ni även sommartid Ljusterö Lekland och loppis med hoppborgar för barnen. Vi åker tillbaks till tre-korsningen och far till vänster på Linanäsvägen. Vi möter firma Maskinuthyrning och sommartid blomsterförsäljning. Till höger på Linanäsvägen, passerar vi Laggarsvägen där Ljusterö IS håller till. Fotbollsplan samt tennisbana. Vidare mot Linanäs passerar vi pizzeria med stor uteservering. Snart intill finns ett allmänt bad. Nere vid Ångbåtsbryggan vid Linanäs har vi en marin bensinstation för både båt & bil och ett rejält utbud av När-Öppet sortiment. Här kan man också fika på bryggan och spela minigolf. Flera gästplatser finns för båtar och även möjlighet att hyra båtplats efter tillgång. Närsgård ligger sommartid två sjökrogar. Även Vandrarhem finns i Linanäs. På ön finns även flera kajakuthyrare, Ljusterö Kajak som finns vid leklandet, Hemvikens kajak ute på västra Lagnö samt vid Villa Sjövik i Linanäs.

Om man är i behov av hantverkare, finns en stor del av de fastboende till hands.

Parkering

Vill man åka Buss 626 till Åkersberga/Danderyd, kan man parkera bilen vid färjeläget och sedan fortsätta med buss. Parkering finns även på fastlandet, den är dock avgiftsbelagd.

Övrigt

Området kring Inneby är en av de klassiska jordbruksområdena på Ljusterö. Flera stora gårdar och åkrar. En bit bort ligger Gärdsvik som är en av de äldre områdena på Ljusterö. Badplats finns vid sjön Skären en bit bort utöver det finns flertalet badplatser över hela Ljusterö. Längst ut på Östra Lagnö finns naturreservat med promenadstråk genom fårhage samt flertalet badställen. I Linanäs finns allmän badplats.

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.