Kristinehovsgatan 5A Södermalm - Högalid
Södermalm - Högalid

Kristinehovsgatan 5A

Välplanerad söderpärla i gemytliga kvarter!

Såld

Välplanerad söderpärla i gemytliga kvarter!

Invid grönskande omgivningar och vackra vyer väntar denna charmiga bostad. Detta är en mycket trevlig och inbjudande 1:a med optimalt planerade kvadratmeter och ett stort fönsterparti med utsikt över Kristinehovs Malmgård, Högalids kyrktorn och himmeln.

Du kliver in i bostaden och slås av det fina ljusflödet och de många charmiga detaljerna. I det anslutande allrummet finner du lägenhetens själ, det vackra fönsterpartiet med en klassisk fönsterbräda i kolmårdsmarmor som låter solen fylla lägenheten med ljus under hela dagen, vilket ger en varm och hemtrevlig känsla. Den fina färgsättningen på väggarna och den tilltalande takhöjden ger lägenheten karaktär och personlighet.

Njut av Stockholms vackraste utsikt från angränsande Skinnarviksparken, de rogivande promenaderna ner mot Långholmen eller varför inte den korta båtfärden över till Kungsholmen för en middag på någon av de populära restaurangerna längst Norr Mälarstrand. Med ett läge som detta har du lugnet direkt utanför men också mycket nära till tunnelbanan, mataffär, restauranger och mysiga kaféer. Varmt välkommen!

Visa mer
Slutpris

2 600 000 kr

Ansvarig mäklare

Jonathan Razai

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.