Gotlandsgatan 60, 3 tr Södermalm
Södermalm

Gotlandsgatan 60, 3 tr

Välplanerad och charmig 1:a (möjlig 2:a) i ett av Söders attraktivaste lägen!

Såld

Välplanerad och charmig 1:a (möjlig 2:a) i ett av Söders attraktivaste lägen!

I en elegant fastighet från 30-talet finner ni denna mycket trivsamma och mysiga lägenhet med ett suveränt läge i Sofo med närhet till Nytorget. Högt och fritt västerläge med en underbar balkong. En perfekt mix av det centrala läget i populära kvarter men där själva bostaden är lugnt och rofyllt belägen, gör detta till en bostad utöver det vanliga. En lägenhet som erbjuder tidstypiska detaljer från byggåret såsom härlig takhöjd, stora fönsterpartier, djupa fönsternischer, spanjoletter och fiskbensparkett.

Trevligt disponerat med socialt allrum med stort fönsterparti och härlig takrymd. Här finns plats för både säng, soffgrupp, skrivbord och annat tänkbart möblemang. I anslutning till hallen finner du en möblerbar hall där det finns gott om plats för förvaringsenheter eller varför inte göra om till kontor. Fräscht helkaklat badrum med dusch. Ett stort kök i litet format med gott om förvaring och arbetsytor, här finner du även utgången till balkongen. Allt detta kombinerat gör detta till ett hem att trivas i.

Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

3 900 000 kr

Ansvarig mäklare

Jonathan Razai

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.