Såld lägenhet på Kocksgatan 20, 1 tr i Södermalm - Sofo
Södermalm - Sofo

Kocksgatan 20, 1 tr

Vacker 3:a med bevarad 1800-tals charm mitt i Sofo!

Såld

Vacker 3:a med bevarad 1800-tals charm mitt i Sofo!

I hjärtat av SoFo, runt hörnet från Nytorget och Medborgarplatsen, väntar denna underbara bostad med anor från 1890. Här förenas tidstypisk charm som kakelugnar och snidad stuckatur med modern design. Balkongen som har utsikt över den lugna insynsskyddade innergården är en favorit. Den rymliga hallen bjuder in till en lägenhet karaktäriserad av ljus och rymd, med en majestätisk takhöjd och fönster i två väderstreck. De vackra ytskikten tar sig uttryck i original plankgolv, trädekor och takrosetter m.m. Iögonfallande är det underbara vardagsrummet som välkomnar med hemtrevliga detaljer som djupa fönsterkarmar krönta av eleganta ramar i vitmålat trä, den fina kakelugnen och de imponerande pardörrarna som leder in till ena sovrummet och hallen. Vidare rymmer bostaden ett härligt sovrum som även detta smyckas med en fungerande kakelugn, ett ytterligare tilltaget sovrum med elegant garderobsvägg och utgång till den lummiga balkongen och vidare ett kök och badrum i en modernare stil.
På fastighetens grönskande innergård frodas blomster, som magnolia, rhododendron och kinesiskt näsduksträd samt vildvin, som klättrar i säsongens färger upp längs fasaden. Håll barbecuen på en av Södermalms mysigaste gårdar eller njut av en värmande kväll i föreningens gemensamma bastu. På Kocksgatan 20 har ni ett oslagbart läge på en lugn gata med ett oöverträffat utbud av caféer, barer och restauranger inom gångavstånd. Upplev såväl storstadspuls som natur med närhet till Nytorget, Vitabergsparken. Promenera till Slussen och Gamla stan eller längs med vattnet vid Årstaviken och Hammarbyhamnen. Ta tunnelbanan från Medborgarplatsen eller pendeltåget från Södra station.

Visa mer
Slutpris

12 000 000 kr

Ansvarig mäklare

Mattias Abramsson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Vardagsrum

Balkong

Sovrum 2

Kök

Sovrum 1

Duschrum/wc

Hall

Övriga bilder

Lummig innergård

Balkongvy innergården

Planlösning