Skälderviksplan 7 Årsta
Årsta

Skälderviksplan 7

Välplanerad 3:a högst upp i huset med balkong i bästa solläge!

Såld

Välplanerad 3:a högst upp i huset med balkong i bästa solläge!

Stor lägenhet i litet format som har precis allt du kan önska dig och behöva. Denna mini 3:a är i absolut toppskick och har helrenoverats under hösten 2021. Lägenheten har smakfulla färg- och materialval såsom en vacker enstavsparkett ligger genomgående i hela bostaden. Lättmöblerat vardagsrum som har utrymme för både matplats och soffgrupp samt en utgång till bostadens rymliga balkong som ligger i väster. Nyrenoverat kök, helkaklat badrum och två väl tilltagna sovrum med goda förvaringsmöjligheter och plats för dubbelsäng.

Lägenheten är belägen i ett lugnt och trivsamt område i en populär och stabil Brf. Det finns mycket goda kommunikationer med dubbla pendeltågslinjer, tvärbana och busstorg precis runt hörnet. Det tar sex minuter till Stockholm city med pendeltåg samt enkelt att ta sig till Gullmarsplan och Liljeholmen för anslutning till röd och grön t-banelinje. Närhet till både Årsta Centrum, Årstaviken och natursköna rekreationsområden.

Varmt välkommen att kontakta mig för ytterligare information eller förhandsvisning!

Visa mer
Slutpris

3 800 000 kr

Ansvarig mäklare
Jonathan Razai

Jonathan Razai

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.