Magnus Ladulåsgatan 29 Södermalm - Maria
Södermalm - Maria

Magnus Ladulåsgatan 29

Suveränt planerad 5:a med balkong och genomgående planlösning!

Såld

Suveränt planerad 5:a med balkong och genomgående planlösning!

Synnerligen välplanerad bostad med allt man kan tänkas behöva! Bostaden är i mycket fint skick med ett stilrent kök som har bra arbetsytor och plats för ordentlig matgrupp. Ett stort vardagsrum med brett fönsterparti som ger bra med ljusinsläpp och en trevlig balkong.

Bostaden präglas av Fantastiska sällskapsytor där kök, vardagsrum och balkong blir hjärtat av en gemensam sällskapszon i bostaden.
Vidare finner du ett smakfullt renoverat badrum med både badkar, vägghängd WC och tvättpelare, och en extra gäst-wc som följer samma stil som badrummet. Två stora sovrum och två mindre sovrum, samt mycket fina förvaringsmöjligheter gör denna bostad till den perfekta familjebostaden. Du kan dessutom göra det 4:e sovrummet till ett praktiskt hemmakontor. Då får du även undan dator och andra skrymmande jobbrelaterade saker från sällskapsytorna.

Barnvänligt med bra gemensamhetslokaler, mysig innergård och förskola/skola i närheten. Lägenheten ligger mycket centralt men ändå lugnt belägen med promenadavstånd till såväl Mariatorget som till Medborgarplatsen där man når banker, mataffärer, systembolag, apotek, frisörer och allehanda butiker. Vill man känna av Söders puls har man även gångavstånd till Slussen och Götgatsbacken som har stort utbud av butiker, barer och restauranger. Utmärkta kommunikationer såsom Pendeltåg (Södra station), T-bana (Mariatorget) och gångavstånd till flertalet busslinjer.

I fastighetens omgivning finns flera parker och grönområden. Direkt intill fastigheten finns en stor, härlig och grönskande gård samt vackra Södermalmsallén. För sköna promenader tar man sig snabbt till Tantolunden där man kan njuta av en vacker promenad utmed Årstaviken med dess kolonistugor, småbåtsbrygga och mysiga caféer.

Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

8 300 000 kr

Ansvarig mäklare

Andreas Östman

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.