Bondegatan 5C, vån 3+4 Södermalm - Sofo
Södermalm - Sofo

Bondegatan 5C, vån 3+4

Cool vindsetage i bästa läge på Söder!

Såld

Cool vindsetage i bästa läge på Söder!

Det första som slår en när man stiger in i lägenheten är ljuset. Det andra är tystnaden. Här uppe på våning 3+4 bor du utan omkringliggande grannar och ljuden från det härliga folklivet i Sofo:s myller har i stället bytts ut till fåglarnas kvitter som letar sig in via terrassens pardörrar. Detta är hemmet för dig som söker det unika och speciella. Här finner du sekelskiftes stora charm med kakelugn, furutiljor och en väl tilltagen takhöjd. Du får även vindsvåningens unika attribut och det karaktärsfulla uttrycket som kommer med det. Du kan dessutom njuta av varma sommardagar på både härliga balkongen i höjd med trädkronorna eller på terrassen där grillen går varm.

På entréplan finner du ett tilltaget kök/vardagsrum med dubbla fönster och pardörrar ut till föreningens lugna innergård. Den öppna planlösningen skapar fina möjligheter för ett tilltaget möblemang. Kakelugnen skapar en mysig atmosfär nu under vintern och på våren och sommaren öppnar du istället upp pardörrarna till balkongen och njuter av lugnet och grönskan. På entréplan finner du även ett tilltaget sovrum med mycket god förvaring och egen tvättmaskin samt ett nyrenoverat badrum. Via trappan upp når du övervåningen som disponeras om ett öppet rum som enkelt delas in i olika delar. Det är du själv som sätter begränsningarna och du kan enkelt inreda med arbetsplats, vardagsrum eller ett sovrum. Det breda fönsterpartiet och glasade pardörrar till takterrassen skänker rummet rikligt med ljus.

Det vi alla vet är att läget är viktigt när man bestämmer sig för var man vill bo. Och jag vill påstå att det här är Söders bästa läge för dig som vill, njuta av Söders rika restaurang och kulturliv, bo högst upp och tyst men samtidigt ha direkt närhet till både tunnelbana och pendeltåg.

Visa mer
Slutpris

9 000 000 kr

Ansvarig mäklare

Andreas Bratt

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Jonathan Razai

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.