Kocksgatan 52 Södermalm - Nytorget
Södermalm - Nytorget

Kocksgatan 52

Missa inte denna härliga funkislägenhet i populära SoFo!

Såld

Missa inte denna härliga funkislägenhet i populära SoFo!

Välkommen in till denna karismatiska och charmiga funkislägenhet i härliga SoFo. Utsikten över takåsarna genom de stora fönsterpartierna ger en fin kontakt med himlen och fyller bostaden med ljus.
Köket är smakfullt renoverat med moderna vitmålade lådfronter som passar perfekt med den vackra valnötsbänkskivan och det vita kaklet, som går fint ihop med de tidstypiska överskåpen. Här kan du sitta och njuta av stadsutsikten och himlen tillsammans med en god kopp kaffe.

I det anslutande vardagsrummet finner du det stora fönsterpartiet med en vacker fönsterbräda i kalksten som bjuder in ljuset i lägenheten under hela dagen, vilket ger en varm och hemtrevlig känsla. Här präglas golvet av en vacker fiskbensparkett som går mycket fint ihop med väggarnas ljusa färgsättning.

Vidare finner du till detta ett ljust och praktiskt badrum med stor duschyta och en skön takdusch.

Huset ligger i härliga och populära söderkvarter ett stenkast från Nytorget och något kvarter från grönskande Vitabergen. Här har du den perfekta mixen av lugnt boende men samtidigt direkt närhet till den sjudande känslan som gjort Södermalm så populärt.
Under sommar-halvåret stängs biltrafiken av runt Nytorget och gågatorna tar vid och uteserveringarna flyttar ut. Här har du de bästa och populäraste restaurangerna, caféerna och butikerna inom bara ett par hundra meter samt det kulturella Fotografiska museet ca 10 min gångväg från bostaden och även bra kommunikation med bussar och tunnelbana!

Visa mer
Slutpris

3 550 000 kr

Ansvarig mäklare

Andreas Östman

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.