Ölandsgatan 47, 4tr Södermalm
Södermalm

Ölandsgatan 47, 4tr

Vackert och inbjudande hem i ett högt och ljust läge!

Såld

Vackert och inbjudande hem i ett högt och ljust läge!

Hjärtligt välkomna upp till denna generösa 2:a ( möjlig 3:a) mitt i Södermalms hjärta och med närhet till allt. Det första som slår en i lägenheten är ljuset och den trevliga himmelskontakt som fås här uppe på vån 4. Du får också ett ogenerat läge och kan istället njuta av solen och utsikten över takåsar och den stora sammanhängande gården. Inne i lägenheten möts du av en trevlig genomgående planlösning och en bostad med mycket charm och stil. Många 20-tals attribut har bevarats och du finner bland annat vackert snidade snickerier, djupa nischer och rejäla plankgolv. Bostadens samtliga rum är av bra storlek vilket också möjliggör för den alternativa planlösningen som en 3:a, vilket presenteras nedan. I köket har en platsbyggd inredning uppförts på båda sidor vilket maximerar förvaringen men också ger en fin plats för en mindre matgrupp. Platsbyggd inredning finner du sedan även i sovrummet där en lyxig garderobslösning har låtit uppföras längst ena långsidan och en inbyggd bokhylla på den andra. I fil med sovrummet och med samma trevliga söderläge finner du vardagsrummet vars storlek möjliggör för såväl en tilltagen matgrupp som soffmöblemang mm.
Direkt utanför dörren finner du trevliga trapphusbalkonger som vetter mot föreningens innergård. På gården finns även trivsamma sittgrupper, solstolar och grill för föreningens medlemmar.

En stor fördel med detta område är att du är så centralt placerad på Södermalm. Kvarteren blomstrar verkligen och många populära restauranger, butiker och caféer öppnar upp. Vägg i vägg finner du numera tex populära Susherian och det är heller inte långt till tex Pazzi, shaka shaka eller varför inte nämna hela utbudet i populära Teatern. Med ett läge som detta har du även direkt närhet till shoppingen längst Götgatan, tunnelbanan och flertalet bussar endast 130m från porten men samtidigt bara 2 kvarter från promenadstråken och doppen vid Årstaviken.

Visa mer
Slutpris

5 675 000 kr

Ansvarig mäklare

Andreas Bratt

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.