Brännkyrkagatan 87, vån 4 Södermalm - Maria
Södermalm - Maria

Brännkyrkagatan 87, vån 4

Suveränt planerad bostad högt upp i huset. Södervänd balkong!

Såld

Suveränt planerad bostad högt upp i huset. Södervänd balkong!

Suveränt planerad 3:a med genomgående planlösning och fantastiskt läge på söder! Den höga placeringen i fastigheten erbjuder stort ljus och utsikt över soliga gården. Njut av det södervända läget på den avskilda balkongen med härlig himmelskontakt.
Bostaden består av två rymliga sovrum, kök med bra arbetsytor och plats för ordentlig matgrupp, ett stort vardagsrum med brett fönsterparti som ger mycket ljusinsläpp och en mysig balkong i högt och perfekt söderläge. Till detta ska tilläggas ett nyrenoverat badrum med tvättmaskin.
Med denna bostad har du stora möjligheter att enkelt förändra och skapa ett hem i just din stil. Se de alternativa planlösningarna för inspiration.

Här har du en hög boendekomfort och fastigheten har alla faciliteter man kan önska; garage rakt ner med hissen för endast 1 100:-/månad, träningsrum som har nästintill alla redskap ett vanligt gym har, stor festlokal, pingisbord, bastu och relax, återvinningsrum mm. Goda ytor för såväl barnvagns- och cykelrum finns på samma våningsplan som lägenheten. Den avskilda innergården har trevliga soffgrupper, grillplatser samt ytor för planteringar och odlingar.

I denna välskötta bostadsrättsförening drar du även fördel av att ha en låg avgift som bland annat möjliggjorts tack vare smarta investeringar och goda intäkter från de kommersiella lokalerna och garagen som genererar ca 1,6 mkr/år.
Placerad på lugn och tyst återvändsgata och endast 100 m till tunnelbana, bussar, mataffär och restauranger från många av världens hörn. För barnfamiljen går det inte heller att hitta ett mycket bättre läge då du både har Mariaskolan och Södermalmsskolan inom en kort promenad. Du finner även flertalet förskolor och parker direkt runt knuten. Från Skinnarviksberget njuter du av Stockholms bästa utsikt över staden och med en kort promenad når du Tantolunden med dess bad och Zinkensdamms IP.

Visa mer
Slutpris

6 450 000 kr

Ansvarig mäklare

Andreas Bratt

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.