Skånegatan 113 Södermalm - Sofia
Södermalm - Sofia

Skånegatan 113

Totalrenoverad lägenhet med fantastiska fönster och social planlösning!

Såld

Totalrenoverad lägenhet med fantastiska fönster och social planlösning!

ACCEPTERAT PRIS. Invid Vitabergens grönska och nära Nytorgets puls finner du denna välplanerade, sociala och smakfullt renoverade bostad. På lugn gata finns denna fantastiska 30-talsfastighet med tidstypiska detaljer bevarade, såsom spröjsade fönster och tilltagen takhöjd. Lägenheten har en öppen planlösning mellan köket och det stora vardagsrummet vilket skapar en social planlösning med flera bra möbleringsalternativ. Genom en separat entré når man Skånegatan direkt, eller väljer den ordinarie entrén genom trapphuset. Mellan dessa entréer finner du ett riktigt restaurangkök i industriell stil. Stor köksö med gott om arbetsyta och förvaring. Två rymliga sovrum vända mot föreningens fina och lugna innergård varav det ena charmiga sovrummet präglas av två fantastiska fönsterpartier.

Föreningen har en välskött grönskande innergård med flera sociala ytor, sittgrupper med grill - gott om utrymme för umgänge och lek. Här bor du med ett perfekt läge i lugna kvarter med direkt närhet till folklivet i SoFo. Njut av promenader och parklekar i Vitabergsparken, utsikten över kulturbebyggelsen och Stockholms inlopp från Erstagatan. I kvarteren finns några av Södermalms populäraste förskolor och skolor samt mycket goda kommunikationer. Sist men inte minst har du också några av Söders bästa restauranger, krogar och caféer runtomkring såsom Folii vinbar, Oliv & olja, Nook, Ai Ramen, Voisine, Café Nizza, Bazzar bar och bageri och Pom & Flora. Helt enkelt en fantastisk bostad i ett av Stockholms härligaste kvarter!

Visa mer
Slutpris

6 800 000 kr

Ansvarig mäklare

Jonathan Razai

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.