Åsögatan 92, 6 tr Södermalm
Södermalm

Åsögatan 92, 6 tr

Enastående gavelbostad med balkongen högst upp i huset!

Såld

Enastående gavelbostad med balkongen högst upp i huset!

Högt ovan taken kan du njuta av den spännande stadsbilden, taken och himlen som närmsta granne. Kliv ut via pardörrarna till den fria balkongen högst upp och njut av solens strålar under eftermiddagen till sent inpå kvällen. Bostadens gavelläge ger inte bara många fönsterpartier utan skapar även möjlighet till en optimerad 3:a för den som önskar. För den som önskar finns även bygglov för ytterligare en balkong. Tack vare det höga och inbjudande gavelläget har du även ett nästintill helt insynsskyddat läge.
Ta hissen upp till vån 6 och kliv in i detta vackra hem som välkomnar dig med stor charm och elegans. Här möts du av representativa ytor med många tidstypiska detaljer så som vackert speglade väggar, taklister, breda fönsterbrädor av marmor, vacker fiskbensparkett och rustika furuplank. Bostaden har renoverats på ett mycket smakfullt sätt med en rogivande färgsättning och fina materialval. Iögonfallande är det underbara vardagsrummet med hela 4 fönsterpartier i två väderstreck. Här har även en mycket elegant platsbyggd förvaring uppförts som löpar vidare mot den praktiska arbetsplatsen. I köket har du gott om förvaring och goda arbetsytor i marmor på vardera sida. Badrummet är utrustat med såväl tvättmaskin som torktumlare och plats finns även för ett badkar. Självfallet även utrustat med golvvärme. I sovrummet öppnar du upp pardörrarna och kliver ut på balkongen högst upp, varifrån du njuter av solen från eftermiddag till sen kväll då den sakta går ner bakom taken.

Med ett läge, mitt på Södermalm, finns verkligen närheten till allt; Nytorget, Mariatorget, Medborgarplatsen och Skanstull ligger alla inom kort promenadavstånd vilket gör att hela stadsdelens utbud ligger framför dina fötter. Du når såväl tunnelbana, snabbtåg, pendeltåg och flertalet bussar inom 450m. För sköna dagar i solen samlas man gärna i Rosenlundsparken som ligger utanför porten. Rosenlundsparken håller även delvis på att förädlas till ett av Södermalms modernaste boendekvarter vilket självklart kommer att göra detta läge allt mer centralt och populärt. Redan nu märks det att det är ett område på frammarsch med både nyöppnade och trendiga restauranger så som La Perla och Söders troligen bästa mataffär Ica Kvantum endast 240m från bostaden.

Visa mer
Slutpris

6 000 000 kr

Ansvarig mäklare

Andreas Bratt

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.