Östgötagatan 34 Södermalm - Sofo
Södermalm - Sofo

Östgötagatan 34

Inbjudande sekelskiftesbostad mitt i hjärat av SoFo!

Såld

Inbjudande sekelskiftesbostad mitt i hjärat av SoFo!

I hjärtat av SoFo, runt hörnet från Nytorget och Medborgarplatsen, väntar denna underbara sekelskiftesbostad med anor från tidigt 1900-tal. Möjlig 3:a. Med ett lugn gårdsläge välkomnar detta vackra hem dig med stor charm och elegans. Du möts av många klassiska sekelskiftesattribut så som snidade snickerier, eleganta hålkärl, speglade dörrar, djupa fönsternischer samt fina furutiljor som löper genom hela bostaden. I både sovrum och vardagsrum har tidigare kakelugnar varit placerade.
Bostaden är i ett mycket gott skick och har renoverats med en fin färgpalett där de ljusgrå tonerna lyfter fram vita detaljer och de påkostade materialen och utrustningen kommer till sin rätt.

Bostadens samtliga fönster vetter mot föreningens prunkande innergård vilket blir den perfekta platsen för avkopplingen från stadens brus. Enkelheten att nå den med endast ett par steg gör det till din lilla oas mitt i SoFos hjärta.

På Östgötagatan 34 har ni ett oslagbart läge med Nytorget alldeles runt hörnet. Kvarteret erbjuder det bästa av Söders utbud när det kommet till caféer, barer och restauranger. Nu under sommaren stängs biltrafiken av och de populära gågatorna tar vid och uteserveringarna flyttar ut. Njut av såväl storstadspuls med ett skönt folkliv, som natur med mysiga promenader. Kommunikationerna är utmärkta med direkt tillgång till såväl Medborgarplatsen, Slussen, Södra station och flertalet innerstadsbussar.

Visa mer
Slutpris

5 200 000 kr

Ansvarig mäklare

Andreas Bratt

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.