Södermannagatan 31 Södermalm - Sofo
Södermalm - Sofo

Södermannagatan 31

Såld

Varmt välkommen upp till våning 5 där du får njuta av utsikten över allen på Katarina Bangata och omkringliggande takåsar. De höga och fria läget skapar en insynsskyddad bostad där du kan njuta av solen som strålar in från mitt på dagen till sen kväll. Detta är verkligen det perfekta läget för dig som söker närheten till Södermalms rika utbud av restauranger, parker och kulturliv. Nu skärmas Skånegatan och Nytorgsgatan av till att bli en trevlig gågata för att ge extra utrymme för härliga uteserveringar och arrangemang.

Du njuter av tidstypiska detaljer så som takstuckaturer, breda spröjsade fönster, takrosetter och underbara innerdörrar! Den eleganta fiskbensparketten återfinns i vardagsrum och den möblerbara hallen medens i sovrum och kök har det klassiska plankgolvet bevarats. I den mysiga inre hallen har tidigare en eldstad varit placerad och andra lägenheter i föreningen har här återinstallerat detta och möjligheten kan även finnas att vända ut den i vardagsrummet. Bostaden har en genomgående hög standard men renoverat badrum med bla tvättmaskin och takdusch.

Föreningen (äkta brf) har en stark ekonomi, äger marken, har stora renoveringar genomförda, fina intäkter från de många kommersiella lokalerna och en bra belåning som planeras att amorteras ner kraftigt. Till detta har föreningen även stora dolda tillgångar kvar i form av 4 hyresrätter. Den starka ekonomin har resulterat i att föreningen kan hålla de låga avgiftsnivåerna och dessutom inkludera fiber. Garage finns.

Huset ligger i härliga och populära söderkvarter runt hörnet från Nytorget och ett stenkast från grönskande Vitabergen. Här har du den perfekta mixen av lugnt boende men samtidigt direkt närhet till den sjudande känslan som gjort Södermalm så populärt. Nu under maj stängs biltrafiken av och de populära gågatorna tar vid och uteserveringarna flyttar ut. Här har du de bästa och populäraste restaurangerna, caféerna och butikerna inom bara ett par hundra meter och så även bussar och tunnelbana!

Visa mer
Slutpris

7 500 000 kr

Ansvarig mäklare

Andreas Bratt

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.