Brännkyrkagatan 81 Södermalm - Maria
Södermalm - Maria

Brännkyrkagatan 81

Totalrenoverad bostad med uteplats i fantastisk 20-tals fastighet!

Såld

Totalrenoverad bostad med uteplats i fantastisk 20-tals fastighet!

I ett mysigt gårdsläge välkomnar jag dig till detta vackra hem med stor charm och elegans. Här möts du av den generösa takhöjden och de stora spröjsade fönsterpartierna. Iögonfallande är den underbara matplatsen med anslutande vardagsrum och kök. Vidare rymmer bostaden ett rymligt sovrum med gott om förvaring och tilltaget fönsterparti för fint ljusflöde. Både kök och badrum är nyrenoverade och utrustade med all tänkbar maskinell utrustning.

Stort arbete har lagts på att återskapa den forna tidens elegans kombinerat en modern touch. De fint färgsatta väggarna skapar en harmonisk och levande känsla och tillsammans med de fina trägolven i samtliga rum fås även ett lyxigt intryck. Från lägenheten har du direkt anslutning till föreningens innergård, där du kan njuta av soliga dagar med nära och kära.

Läget är perfekt placerat mellan Mariatorget och Zinkensdamm. Det ger närhet till såväl Södermalms bästa restaurangutbud men också direkt närhet till de fina promenaderna längst Skinnarviksberget eller Södermälarstrands vatten.

Detta är en bostad som måste upplevas på plats. Varmt välkommen till Brännkyrkagatan 81!

Visa mer
Slutpris

4 600 000 kr

Ansvarig mäklare

Jonathan Razai

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.