Lundagatan 40B, 1,5tr Södermalm
Södermalm

Lundagatan 40B, 1,5tr

Svårslagen planlösning i en av Södermalms populäraste föreningar!

Såld

Svårslagen planlösning i en av Södermalms populäraste föreningar!

Invid grönskande omgivningar och vackra vyer väntar denna välkomnande bostad i en av Södermalms äldsta och mest populära föreningar. Här är en fantastisk pärla uppe på Söders höjder och vid lummiga Skinnarviksparken. Bostaden är mycket välplanerad och ytorna har utnyttjats optimalt. Det finns gott om förvaring, ett fullutrustat kök, nyrenoverat badrum, ett sovrum för dubbelsäng och ett vardagsrum för såväl stora middagssällskap som trevlig soffdel. Du kliver in i bostaden och slås av det fina ljusflödet och de många charmiga detaljerna. De breda fönsterbänkarna i sten, original spanjoletter och fint glasparti mellan kök och sovrum är några av de detaljerna som gör boendet på Lundagatan så karaktärsfullt.

Attraktivt och fridfullt belägen på den kullerstenslagda och gröna gatan Lundagatan och i en stabil bostadsrättsförening med god ekonomi och låg belåning.
På grund av sin stora betydelse för funktionalismen och den tidiga kooperativa bostadsrörelsen har kvarteret Marmorn givits högsta byggnadsklassificering av Stockholms stadsmuseum. Detta likt bland annat Stadshuset och Operan. I fastigheten finns många faciliteter med bland annat flera övernattningslägenheter, hobbyrum och musikrum. Till detta ska även tilläggas de trevliga gårdsytorna med utemöbler och grillplats med utsikt mot Riddarfjärden. Utanför föreningens mark bjuds du också på Stockholms vackraste utsikt från angränsande Skinnarviksparken, de rogivande promenaderna ner mot Långholmen eller stadens puls nere vid Hornstull.

Med ett läge som detta har du lugnet direkt utanför men också mycket nära till tunnelbanan, mataffär, restauranger och mysiga kaféer.
Varmt välkommen!

Visa mer
Slutpris

3 800 000 kr

Ansvarig mäklare

Andreas Bratt

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Jonathan Razai

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.