Kungsholms Kyrkoplan 6 Kungsholmen
Kungsholmen

Kungsholms Kyrkoplan 6

Enastående utsikt och två balkonger i högt och fritt läge!

Såld

Enastående utsikt och två balkonger i högt och fritt läge!

Med bara någon minuts promenad från city kommer du fram till ett av stans lugna och idylliska smultronställen, Kungsklippan, som tidigare kallats för "berget ovanför Kungsholms kyrka". Här uppe finner du denna fantastiska gavellägenhet. Två balkonger i högt och fritt läge där du kan njuta av utsikten och lugnet utan att störas av trafikbuller.

Inte nog med att lägenheten har en fantastisk utsikt, besitter den väldigt mycket känsla och karaktär. Detta tack vare bevarade originaldetaljer som serveringsgång, stenfönsterbänkar, vacker fiskbensparkett, tilltagen takhöjd, stora fönsterpartier och charmiga skjutdörrar.

Lägenheten har genomgått en gedigen ytskiktsrenovering, sånär som på badrum och kök där din personliga smak får bestämma val av inredning och material.

Här finns möjligheten att förädla ett fantastiskt hem och skapa det du drömmer om. Bygga om till en härlig 4:a eller skapa en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Möjligheterna är stora. Väl på visningen kommer det finnas möjlighet att bolla idéer och få kostnadsförslag av erfarna hantverkare.

Varmt välkommen till visningen!

Visa mer
Slutpris

13 100 000 kr

Ansvarig mäklare

Jonathan Razai

Reg. fastighetsmäklare
Assisterande

Michael Schlumpf

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.