Närkesgatan 2, 3tr Södermalm - Sofo
Södermalm - Sofo

Närkesgatan 2, 3tr

Ta chansen att skapa ett hem just för dig!

Såld

Ta chansen att skapa ett hem just för dig!

Att få möjligheten att förädla något så här inbjudande hör inte till vanligheten på ett toppläge i SoFo! Närkesgatan 2, 3tr är din möjlighet att skapa ett riktigt drömboende, antingen som lyxig 2,5a alternativt en mycket välplanerad 3a med såväl öppen spis som trolig balkong i ett öppet och fritt läge!

Grunden i detta hem karakteriseras av vackra originaldetaljer och gedigna material. Bevarad fiskbensparkett, massiva furutiljor, breda spröjsade fönster, takroser i rummen och underbart fina innerdörrar. Ja listan kan göras lång! Du ska vara medveten om att bostaden har renoveringsbehov men med attributen beskrivna ovan är det enkelt att se vilket drömhem det kan komma att bli!
Bostadens genomgående planlösning och höga läge skapar ett ljust och luftigt hem med mycket lite insyn. Kök och sovrum vetter idag mot föreningens lugna gård och från vardagsrummet ges en härlig utsikt över Greta Garbos Torg och upp mot Skånegatans folkliv. Från sovrummet har tidigare bygglov funnits för balkong.

Föreningen (äkta brf) har en stark ekonomi, äger marken, har stora renoveringar genomförda, fina intäkter från de många kommersiella lokalerna och redan idag en bra belåning. Då det är föreningen som upplåter denna bostad så kommer försäljningen innebära ett stort tillskott till ekonomin vilket gynnar dig, som blivande köpare, och föreningens övriga medlemmar genom att kunna sänka belåningen med ca 20%. Utöver denna bostad har föreningen ytterligare 4 hyresrätter vilket utgör stora dolda tillgångar. Den starka ekonomin har resulterat i att föreningen kan hålla de låga avgiftsnivåerna och dessutom inkludera fiber. Garage finns.

Huset ligger i härliga och populära söderkvarter runt hörnet från Nytorget och ett stenkast från grönskande Vitabergen. På denna lugna gata har du den perfekta mixen av lugnt boende men samtidigt direkt närhet till den sjudande känslan som gjort Södermalm så populärt. Nu under försommaren stängs biltrafiken av och de populära gågatorna tar vid och uteserveringarna flyttar ut. Här har du de bästa och populäraste restaurangerna, caféerna och butikerna inom bara ett par hundra meter och så även bussar och tunnelbana!

Visa mer
Slutpris

7 000 000 kr

Ansvarig mäklare

Andreas Bratt

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.