Schlytersvägen 59, 3tr HÄGERSTEN
HÄGERSTEN

Schlytersvägen 59, 3tr

Optimerad gavel 4:a med låg avgift och bästa läge!

Såld

Optimerad gavel 4:a med låg avgift och bästa läge!

Mitt i hjärtat av pittoreska Aspudden hittar ni denna ljusa och exceptionellt välplanerade 4:a. Med ett högt och fritt läge kan du njuta av ett helt insynsskyddat boende med härlig utsikt över villakvarteren och Aspuddens promenadstråk. På den avskilda och tilltagna balkongen kan du njuta av solen från ca 1130 till strax innan 21.
Den optimala planlösningen erbjuder 3 rymliga sovrum i fil, ett tilltaget och socialt kök/ vardagsrum, gott om förvaring via många garderober och stor klädkammare och sist men inte minst ett mycket snyggt renoverat badrum med tvättmaskin och torktumlare.
Bostaden har nyligen genomgått en totalrenovering vilket gör det till en bostad med nyproduktionsstandard. I hela bostaden har en rejält enstavig ekparkett lagts in och väggarna är bredspacklade och målade i vitt. Badrummet är rymligt och utrustat med bekvämligheter så som tvättmaskin, torktumlare, rejäl duschplats, golvvärme och snygg inredning från Vedum. Köket är även det från Vedum och här finner du gott om förvaring och breda arbetsbänkar tack vare dess L-form. Några av de val som gjorts är arbetsbänkar i kvartskomposit, fullständig maskinell utrustning med extra frys, nedfälld ho mm.

Förutom att ha en lägenhet i toppskick får du även njuta av en fastighet med många bekvämligheter! I entréplan finner du såväl tvättstuga som barvagnsförråd och direkt utanför porten har du även cykelgaraget. Endast en trappa ner (på vån 2) finns föreningens fantastiska innergård. Här blommar körsbärsträden på våren och under sommaren kan du njuta av av långa sommarkvällar kring sittgrupperna och låta barnen leka fritt tack vare att gården är stängd. För dig som är bilburen finns även garage i föreningen(1000kr/mån). Stabil (äkta) bostadsrättsförening med låga avgifter som äger marken samt har goda intäkter från 8 hyresrätter (stort dolt kapital) och flertalet hyreslokaler. Tillsammans med intäkterna från garagen genererar dessa ca 3,4mkr/år.

Med ett läge som detta kan du verkligen njuta av Aspuddens småstadskänsla och de idylliska omgivningarna. Du har även staden mycket nära du tar dig enkelt dit med cykel eller endast 4 minuters tunnelbaneresa till Södermalm och 12 min till T-centralen.
Varmt välkommen på visning och kontakta gärna ansvarig mäklare för frågor!

Visa mer
Slutpris

7 820 000 kr

Ansvarig mäklare

Andreas Bratt

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.