Åsögatan 196 Södermalm
Södermalm

Åsögatan 196

Supermysig bostad med vackert läge invid Åsöberget!

Såld

Supermysig bostad med vackert läge invid Åsöberget!

Med dubbla parfönster ut mot 1700-tals bebyggelse välkomnar dig denna inbjudande mini 2:a! Den fria utsikten ut över de vackra trähusen och kullerstensgatan skapar ett insynsskyddat läge, ett härligt ljusflöde och framförallt en unik känsla! Bostaden har renoverats och ett kvadratsmart boende skapats där fokus har lagts på att få en stor social yta mellan kök och vardagsrum, en sovdel för dubbelsäng, ett stilrent badrum och förvaring som gott och väl räcker för två! Som extra förvaring ingår även ett rymligt källarförråd med egen dörr smidigt placerat 1tr ner.

Bostadsrättsföreningen har en stark ekonomi med en låg belåning och har nyligen genomfört de stora renoveringarna. Till föreningen hör en mycket mysig innergård dit du enkelt tar frukostbrickan eller tänder grillen tillsammans med vänner på sommaren. Passa även på att ta med dig picknickkorgen till Kvastmakartrappan och njut av utsikten över Stockholms inlopp.

De pittoreska kulturkvarterna utanför porten med röda stugor och kullerstensgator skänker ett lugn samtidigt som du har direkt närhet till Söders puls. Direkt utanför dörren nås 2,3,53,66,96:ans buss, den planerade tunnelbanan ca 400m och en riktigt bra mataffär. Dessutom hittar du flera av Söders bästa restauranger, krogar och caféer, såsom Ai Ramen, Folii vinbar, Pat's Place, Nook, La Vecchia Signora, Voisine, Café Nizza och Pom & Flora. Endast ett par kvarter bort ligger Nytorget och SoFo med dess folkliv och ytterligare utbud av restauranger, caféer och barer.

Visa mer
Slutpris

3 550 000 kr

Ansvarig mäklare

Andreas Bratt

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.