Snörmakarvägen 29 Bromma
Bromma

Snörmakarvägen 29

Totalrenoverad bostad med fantastisk uteplats och härliga sociala ytor!

Såld

Totalrenoverad bostad med fantastisk uteplats och härliga sociala ytor!

Nu finns möjligheten att förvärva en totalrenoverad familjebostad med stora sociala ytor, två badrum, fyra sovrum och en trevlig uteplats. I detta boende finner du en lägenhet som verkligen erbjuder en luftig men samtidigt ombonad karaktär. Detta fantastiska hem karakteriseras av en genomgående elegant och lyxig känsla med öppna sociala ytor. Otaliga timmar har lagts på att skapa detta hem som idag är något alldeles extra. En genomgående ekparkett i har lagts in i hela bostaden, harmoniska färger smyckar väggarna som matchar det nyrenoverade köket och badrummen. Allt detta för att ge ytterligare stil och karaktär till denna enastående bostad. Detta hem som har allt du kan tänka dig står redo att finna sin nya ägare.

Lägenheten är belägen endast ett stenkast från Brommaplan som erbjuder bra kommunikationer med tunnelbanans gröna linje och bussar samt flera mataffärer, SATS-gym, Systembolaget, apotek, restauranger och övrig service. Ni finner här även ett kort avstånd till fina naturområden och promenadstråk kring bl.a. Judarn och Lillsjön.

Detta är ett perfekt boende för familjen som söker en harmonisk vardag! Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

6 650 000 kr

Ansvarig mäklare

Jonathan Razai

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.