Möregatan 10, 5tr Södermalm
Södermalm

Möregatan 10, 5tr

Med breda fönsterpartier och grönskande parkläge!

Såld

Med breda fönsterpartier och grönskande parkläge!

Bostaden är ytterst välplanerad och har mycket breda fönsterpartier som gör den riktigt ljus och trivsam. Här uppe på våning 5 får du en härlig kontakt med himlen, trädkronorna och över området med angränsande Rosenlundsparken. Den fria känslan som fås är något alldeles extra. Vidare väntar en smart sovalkov och loft där det byggts in en 120cm bred säng och under denna en rymlig klädkammare med skjutdörrar. Lägenhetens planlösning har öppnats upp och du kan nu njuta av en mycket social och trivsam lägenhet med fullutrustat kök och plats för både matgrupp och soffgrupp! 1,5tr upp har du även föreningens magiska terrass som du enkelt kan nyttja då den är så nära.
I bostaden är väggarna vitmålade och snickerier och detaljer har målats i grått vilket framhäver dessa på ett snyggt sätt. Köket har renoverats med ett stort antal över och underskåp för exceptionell förvaring och den öppna bardisken gör att du även kan njuta av tilltagna arbetsbänkar.
Badrummet renoverades i samband med stambyte och här är det enkla raka liner och färgerna går i vitt och svart. Plats finns för egen tvättmaskin.
Med ett läge, mitt på Södermalm, finns verkligen närheten till allt; Nytorget, Mariatorget, Medborgarplatsen och Skanstull ligger alla inom kort promenadavstånd vilket gör att hela stadsdelens utbud ligger framför dina fötter. Du når såväl tunnelbana, snabbtåg, pendeltåg och flertalet bussar inom 450m. För sköna dagar i solen samlas man gärna i Rosenlundsparken som ligger utanför porten. Rosenlundsparken håller även delvis på att förädlas till ett av Södermalms modernaste boendekvarter vilket självklart kommer att göra detta läge allt mer centralt och populärt. Redan nu märks det att det är ett område på frammarsch med både nyöppnade och trendiga restauranger så som La Perla och Söders troligen bästa mataffär Ica Kvantum endast 260m från bostaden.

Visa mer
Slutpris

3 300 000 kr

Ansvarig mäklare

Andreas Bratt

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.