Högbergsgatan 66A, vån 3/3 Södermalm/Maria
Södermalm/Maria

Högbergsgatan 66A, vån 3/3

Genomgående sekelskifteslägenhet högst upp i huset!

Såld

Genomgående sekelskifteslägenhet högst upp i huset!

I ett eftersökt läge mitt på Södermalm finner ni denna ljusa och inbjudande sekelskiftestvåa högst upp i huset och med en härlig kvällssolsbalkong! Fastigheten uppfördes under tidigt 1900-tal vilket har gett bostaden många vackra attribut och stor charm! Välkommen upp och njut!

Inne i lägenheten finner du en öppen social planlösning mellan kök och vardagsrum med tilltagna fönsterpartier och glasade pardörrar till balkong, ett väl tilltaget sovrum med anslutande lyxig klädkammare samt ett rymligt och mycket fint renoverat badrum utrustat med takdusch, tvättmaskin och vägghängd wc.

Den genomgående planlösningen och läget högst upp i huset ger ett härligt ljusflöde genom bostaden och en mycket tilltalande himmelskontakt. Lägenheten har en smakfull färgsättning vilket skapar en varm känsla och framhäver de fina snickerierna i nischer och foder. Det gedigna trägolvet och en takhöjd om ca 3m förhöjer bostadens intryck ytterligare.

Föreningen är välskött och har en god ekonomi och låg belåning. Bra intäkter ges från dem kommersiella lokalerna men Brf är fortfarande skatteklassad som äkta bostadsrättsförening. I fastigheten har du tillgång till bastu, pingisrum, snickarbod och cykel-/barnvagnsrum. Sist men inte minst även en mycket trevlig innegård med flertalet sittgrupper, grill och mysiga spaljéer.

Här njuter du av ett enastående läge med närhet till såväl Mariatorget som Medborgarplatsen. Kommunikationerna är perfekta och så även det rika utbud av restauranger, barer och caféer som har gjort denna del av Södermalm så populärt!

Visa mer
Slutpris

5 900 000 kr

Ansvarig mäklare

Andreas Bratt

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.