Brännkyrkagatan 88A, gårdshus Södermalm - Högalid
Södermalm - Högalid

Brännkyrkagatan 88A, gårdshus

Attraktivt läge i gårdshus från slutet av 1800-talet med uteplats. Stabil Brf.

Såld

Attraktivt läge i gårdshus från slutet av 1800-talet med uteplats. Stabil Brf.

På lugn återvändsgata ligger denna suveräna 1:a i gårdshus med uteplats vid en av Söders finaste innergårdar. Ljus och rymlig bostad med en härlig takhöjd om ca 3 meter och stora fönsterpartier som vetter mot innergården. Öppet mellan kök och vardagsrum. Fräscht och helkaklat badrum. Gott om förvaring via flera klädkammare. Fullutrustat kök med matplats via fönster. Lättmöblerat vardagsrum. Välkomnande hall med klinkers- och golvvärme. Helt enkelt ett hem att trivas i.
Välskött förening med med god ekonomi och låg belåning där de största renoverngarna är gjorda. Föreningen har intäkter via fem lokaler samt en hyresrätt kvar.

Centralt läge, samtidigt lugnt och naturskönt i gårdshus med vacker trädgård direkt utanför bostaden. Närområdet förmedlar en känsla av småstadsidyll med närhet till allt det bästa Södermalm och stadens puls har att erbjuda. En av de främsta fördelarna med läget är närheten till grönskan, vattnet och rekreationsområden som Skinnarviksparken, med fantastisk utsikt över Riddarfjärden samt Gamla Stan och City. Samtidigt nås med en kort promenad såväl Mariatorget som Hornstull med deras stora utbud av restauranger och caféer.

Bekvämt avstånd till både Långholmen och lummiga Tantolunden med populära badplatser och gångstråk längs Årstaviken. Utöver det stora restaurangutbudet kring Mariatorget, längs Hornsgatan och Hornstull finns flera guldkorn i kvarteren såsom italienska smaker på Pane Vino och en av söders bästa thaikiosker vid tunnelbanan Zinken.

Området erbjuder mycket goda kommunikationer med tunnelbana och ett flertal busslinjer, bl.a. Zinkensdamms T-bana ligger på bekvämt promenadavstånd en minut från huset. Varmt välkommen!

Visa mer
Slutpris

3 635 000 kr

Ansvarig mäklare

Mattias Abramsson

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.