Södermannagatan 31, 4tr Södermalm - Sofo
Södermalm - Sofo

Södermannagatan 31, 4tr

En svårslagen 3:a med ett svårslaget läge!

Såld

En svårslagen 3:a med ett svårslaget läge!

Det första som slår en när man stiger in i lägenheten är ljuset. Det andra är tystnaden. Här uppe på våning 4 har ljuden från det härliga folklivet kring gågatorna på Skånegatan och Nytorget har bytts ut till fåglarnas kvitter som letar sig in via balkongens pardörrar. Det vi alla vet är att läget är viktigt när man bestämmer sig för var man vill bo. Och jag vill påstå att det här är Söders bästa läge för paret som vill njuta av Söders rika restaurang och kulturliv, för den lilla familjen som inte vill släppa taget av stadslivet men vill ha både Vitan och Bleckan alldeles invid eller för dig som ställer höga krav på ditt hem i form av elegans och en lyxig känsla!

Denna bostad har renoverats med noga utvalda färger och materialval där inget lämnats åt slumpen! Du njuter av tidstypiska detaljer så som takstuckaturer, breda spröjsade fönster, takrosetter och underbara innerdörrar! Den eleganta fiskbensparketten återfinns i samtliga rum och den mörka pigmenteringen går mycket fint ihop med väggarnas sobra färgsättning. I köket lagas maten med enkelhet på breda marmorbänkar och med maskinell utrustning i toppklass. Maten avnjuts sedan antingen vid köksbordet eller vid matsalsbordet framför fönstret i vardagsrummet där solen flödar in på eftermiddagen. På motsatt sida finner du de båda sovrummen med fin platsbyggd förvaring och ett lugnt och insynsskyddat gårdsläge. Mot gården finner du även balkongen som är högst upp vilket ger en fri himmelskontakt och du kan njuta av solen från tidig morgon till mitt på dagen! Vidare finner du till detta ett lyxigt inrett badrum med avskild duschdel och egen kombinationsmaskin.

Föreningen (äkta brf) har en stark ekonomi, äger marken, har stora renoveringar genomförda, fina intäkter från de många kommersiella lokalerna och en bra belåning som planeras att amorteras ner kraftigt. Till detta har föreningen även stora dolda tillgångar kvar i form av 4 hyresrätter. Den starka ekonomin har resulterat i att föreningen kan hålla de låga avgiftsnivåerna och dessutom inkludera fiber. Garage finns.

Huset ligger i härliga och populära söderkvarter runt hörnet från Nytorget och ett stenkast från grönskande Vitabergen. Här har du den perfekta mixen av lugnt boende men samtidigt direkt närhet till den sjudande känslan som gjort Södermalm så populärt. Nu under maj stängs biltrafiken av och de populära gågatorna tar vid och uteserveringarna flyttar ut. Här har du de bästa och populäraste restaurangerna, caféerna och butikerna inom bara ett par hundra meter och så även bussar och tunnelbana!

Visa mer
Slutpris

8 625 000 kr

Ansvarig mäklare

Andreas Bratt

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.