Folkungagatan 130, Gårdshuset Södermalm
Södermalm

Folkungagatan 130, Gårdshuset

Välplanerad och charmig 3:a med fantastisk balkong!

Såld

Välplanerad och charmig 3:a med fantastisk balkong!

Ljus, yteffektiv och charmigt renoverad bostad i trevlig 20-tals fastighet. Detta är ett unikt boende med mycket välbevarad charm, så som vacker fiskbensparkett och furuplank, fem stycken spröjsade fönster, generös takhöjd, vackra speglade dörrar och stor balkong mot föreningens trevliga innergård omgiven av grönska. Ljuset från det härliga fönsterpartiet i kombination med den halvöppna planlösningen skapar en fantastisk rymd och härlig känsla genom hela lägenheten. Här kan du ha stora middagsbjudningar och samla familj och vänner i matplatsen för att sedan avsluta med en avec i vardagsrummets trevliga möblemang.

Oslagbart boende för dig som uppskattar ett centralt, men lugnt läge på Södermalm mitt bland de kända och anrika fastigheterna vid Fjällgatan med sin småskaliga bebyggelse i både trä och sten. Du bor också ett stenkast från ett storslaget Stockholm med utsikt mot bl a Saltsjön, Gamla Stan, Kastellholmen och Gröna Lund. Vill man istället njuta av en trevlig middag eller bara ta en drink kan man gå ett kvarter och umgås kring populära Nytorget och dess trevliga utbud. Varmt välkomna till en av Södermalms trevligaste 3:or!

Visa mer
Slutpris

6 525 000 kr

Ansvarig mäklare

Jonathan Razai

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.